Будуй Україну безкоштовно!

18 березня 2013, 09:14
Власник сторінки
0
215
Будуй Україну безкоштовно!

Ми живемо в великій державі, яка є частиною всесвітнього соціуму. В нас панують сучасні товарно-ринкові відносини, завдяки яким ми формуємо державний бюджет та утримуємо Україну.

Ми живемо в великій державі, яка є частиною всесвітнього соціуму. В нас панують сучасні товарно-ринкові відносини, завдяки яким ми формуємо державний бюджет та утримуємо Україну. Кожний аспект нашого з вами життя, базується на грошовій основі, формуючи величезну економічну систему.

Гро́ші — особливий товар, що є загальною еквівалентною формою вартості інших товарів. Гроші виконують функції мірила вартості та засобу обігу. Крім того, вони є засобами нагромадження та платежу. (з матеріалів Вікіпедіа)


Кожен з нас хоче мати гідну заробітну платню, бути заможнім та самодостатнім, але що ми можемо дати в замін? Серед багатьох українців панує думка, що держава винна: вивчити нас, забезпечити роботою, житлом, пенсією та умовами для особистого розвитку. Відповідно до цього, ми маємо сплачувати податки та формувати державну владу. На жаль свої обов'язки не виконують обидві сторони. Головним посередником відносин між виконанням державних обіцянок з одного боку та щасливим життям українців з іншого боку є гроші, яких в жодної зі сторони немає. Що робити в цій ситуації? Відповідь на це питання лежить на поверхні, треба інвестувати свої знання та свій вільний час в державу, отримуючи в замін досвід та можливість пожити в заможній та квітучій Україні. 


Якщо бажаєш бути щасливим та заможнім, дотримуйся правил:


1. Працюй безкоштовно завжди, коли питання стосується долі твоєї рідної держави. 

2. Створюй можливості для розвитку близьких до тебе людей.
3. Сплачуй податки, але не плати хабарі.
4. Ходи на вибори та обирай гідних людей до влади.
5. Не будь байдужим до своєї батьківщини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,Одеса,Україна,Свічинський Віталій,вибір,Молодіжне крило партії УДАР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.