В Луганську презентують літературні твори видавництва ТОВ " Мандрівець"

19 березня 2013, 08:52
Власник сторінки
історик, юрист
0
227
В Луганську презентують літературні  твори  видавництва ТОВ   Мандрівець

19 березня 2013 року о 12.00 в приміщенні книгарні" Східна Брама" відбудеться презентація літературних творів видавництва ТОВ " Мандрівець" м.Тернопіль.

19 березня 2013 року о 12.00 в приміщенні книгарні" Східна Брама" відбудеться презентація літературних творів видавництва ТОВ " Мандрівець" м.Тернопіль.

До уваги луганчан будуть представлені книжки українських авторів С.Піддубного , І.Панчука, І.Каганця, В.Кобилюхи та Г.Лоско.Вибагливому луганському читачеві буде запропонований великий вибір книжок на історичну тематику, а саме: " Антологія християнства", " Історія України ", " Праукраїна і Санскрит", " Код України -Русі" , " Борек і боги слов"ян".Представлена історична література охоплює період починаючи з дохристиянської Русі і закінчуючи періодом Других визвольних змагань.Не залишилося без уваги видавця молоде покоління читачів.Їм будуть запропоновані різноманітні книжки , які будуть сприяти їхньому інтелектуальному та духовному розвитку. Книжки представлені у вигляді різноманітних інтелектуальних змагань зі шкільної програми.

Книжки видавництва ТОВ " Мандрівець" представлені окремим стендом .

Книгарня " Східна Брама" розташована за адресою: м.Луганськ, вул.Радянська, 54.ТЦ " Центральний", 4 поверх.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.