Трохи роздумів про бойових кроликів та зламані окуляри у Верховній Раді

19 березня 2013, 19:19
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
241
Трохи роздумів про бойових кроликів та зламані окуляри у Верховній Раді

Соромно, коли виборець отримує «развлєкуху» від пленарного засідання, замість продуктивної та злагодженої роботи

Весь світ театр, казав Шекспір, але тільки ми, здається, застрягли у цирку. Опозиціонери знову почали пленарний тиждень з цілеспрямованого зриву роботи. Колись моя викладачка з Податкової академії казала недбайливим студентам: «Хто хоче працювати – шукає шляхи, хто не хоче - причини».

 Як привід, аби не працювати – виступ лідера фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова російською мовою. Для тих депутатів, хто б’є себе в груди чи розриває на тих самих грудях вишиванки, ще раз нагадаю про статтю 10 Конституції України. Особливо для пана Тягнибока навіть процитую кілька рядків: «..В  Україні  гарантується  вільний  розвиток,  використання  і захист російської, інших мов національних меншин України…»

 Більше того, вважаю правильним з будь-якого боку, що лідер найбільшої парламентської фракції розмовляє мовою більшості тих виборців, які йому делегували право представляти їх інтереси.

 Це на всяк випадок, якщо лишаються ще якісь мовні питання. А тепер і у мене питання. Чи можуть люди, які більше за інших обмежують свободи українців називатися «Свободою»? Спилювати паркани, зривати сесії Київради, самовільно і по-хуліганські зносити пам’ятники, публічно ображати голлівудських актрис, влаштовувати бійки, вигукувати антисемітські гасла?

 Сьогодні у сесійній залі абсолютно справедливо назвали «свободівців» фашистами. Чим на це вони змогли відповісти? Звичайно, єдиним прийнятним і зрозумілим для них методом – кулаками.   Та ще й виставивши «живим щитком» жінку та інваліда по зору

 А пані Сех сьогодні здивувала…Не дарма ж вона у комітеті з питань надзвичайних ситуацій…Іронія долі, не більше не менше. Зняла окуляри і давай кулаками махати! Знаєте, категорично засуджую будь-якого чоловіка, який може підняти руку на жінку. Але вважаю, коли жінка сама лізе у чоловічу бійку, вона перестає бути жінкою. Ось і все. Можна стояти поруч, галасувати, бити склянки чи, знову ж таки, окуляри на підлозі. Але не варто кидатися на чоловіка. Якщо ж це, звичайно, не спеціально заздалегідь спланована провокація.  

 Хоча на місці «Свободи» я б не світив поламаними окулярами, а серйозно замислився над наступною ситуацією. Їх сьогодні не підтримували колеги по так званій об’єднаній опозиції. З Кличком ніби зрозуміло. Він і раніше протестній  клоунаді волів боксерський ринг, де є суворі правила. А ось чому Яценюк та інші опозиціонери ніби морковок до рота набрали?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.