В Одеській області депутати публічно вийшли з партії Регіонів

24 березня 2013, 19:54
Власник сторінки
0
212
В Одеській області депутати публічно вийшли з партії Регіонів

Люди наважились на такий відповідальний вчинок, через корумпованість та бездієвість місцевого керівництва селища та Комінтернівського району.

Сьогодні в смт Чорноморське, Одеської області група депутатів та мешканців селища публічно вийшли з партії Регіонів. Люди наважились на такий відповідальний вчинок, через корумпованість та бездієвість місцевого керівництва селища та Комінтернівського району. Населений пункт поринув в бруді, тарифи на послуги ЖКХ свідомо завищені, відсутня газифікація селища, через це люди змушені користуватись газовими балонами в багатоповерхівках, кожен день ризикуючи своїм життям. 

"Я, Прохоренко Володимир Юрійович депутат Чорноморської селищної ради, став членом партії Регіонів у 2006 році, однак згодом я зрозумів, що ця влада діє не для народу, а проти нього. Моя дружина, Прохоренко Людмила Іванівна займається підприємницькою діяльністю, через те що я публічно висловлюю свою думку відносно місцевих "князьків", три роки не дають дозвіл на розширення магазину, хоча весь пакет документів зроблений. Дружина теж виходить з партії." - заявив депутат.


Резолюцією зібрання став лист до Президента, Верховної Ради та представників опозиційного табору з проханням вплинути на бездіяльність місцевої влади.

На мою думку, картковий будиночок створений з пустих обіцянок, корупційних схем та людських залякувань партії Регіонів стрімко руйнується. Люди не вірять владі. Необхідно повністю змінювати керівництво країни та створити нову систему взаємодії влади та громадян.

Видео: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lgr6mHUfnmo
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,Україна,Партія регіонів,Віталій Кличко,Свічинський Віталій
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.