Легенда у Білій Церкві

26 березня 2013, 13:53
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
1050
Легенда у Білій Церкві

Людина, яка чує музику 24 години на добу...

Чи можна десь послухати гарну, «живу» музику у Білій Церкві? Виявляється можна, тільки треба знати місце і час. Нам пощастило, бо ми мали усі явки та паролі. В одному із нічних клубів міста, а саме «Ніка» нещодавно заграв, та що там заграв – просто влучив у мозок та серце музичними стрілами Стас Легенда. Цей худорлявий чоловік, сівши за музичний інструмент, наче розчинився у звуках, видобутих власними пальцями. Інколи просто диву даєшся, на що здатні людські руки. публіка, нехай і не була готова до такої музики, оцінила майстерність Легенди одразу ж. А Станіслав під час гри думками перебував десь далеко, лише замріяна посмішка весь час була на обличчі.

Коли присутніх трохи «попустило», то почали сипатися замовлення, які намагався систематизувати ведучий вечора. І Стас Легенда не відмовив нікому, добре, що «Мурку» не замовляли. І залунали енергійні попурі із популярних мелодій, відомих кінофільмів, ліричні композиції й усе в оригінальній, авторській обробці. Мелодія упізнавалася «з трьох нот», але вражала новизною і нетривіальністю. А виконання пісні із репертуару Стінга розтопила небайдужі серця.

З самого дитинства, ось уже 37 років, як легенда буквально розчинився у музиці. Музикант має дві вищі освіти, у Москві закінчив музучилище та консерваторію, грав з багатьма відомими музикантами в СНД та Європі. Про Стаса дуже тепло відзиваються його друзі та колеги, зокрема музикант Сергій Кожухов: «Це людина, яка живе музикою, і в якої музика в голові усі 24 години на добу. Деякі речі пересічна людина не може собі уявити. Наприклад, ви чуєте голоси, шум вітру, хруст зламаної гілки, а він усе це чує нотами... У нього абсолютний слух.»

Стас Легенда рідкий гість нашого міста, оскільки балує вишуканою музикою відвідувачів київського ресторану «Велюр». Але не пропустіть нагоди послухати його – тільки треба уточнювати явки і паролі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,музикант,Стас Легенда,клуб "Ніка"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.