ІНТЕРН ВЕРХОВНОЇ РАДИ ПРО УКРАЇНСЬКОГО НОСТРАДАМУСА ВОЛОДИМИРА БОНДАРЕНКА :)

03 квітня 2013, 09:48
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
208

ДРУЗІ!ЦЕ ВРАЖЕННЯ ІНТЕРНА ВР КАТЕРИНИ ЗАВГОРОДНЬОЇ ВІД СПІЛКУВАННЯ ЗІ МНОЮ :)

Хай би всі були Нострадамусами своєї справи. От тоді і заживемо!

Історія подарувала нам багато неповторних постатей, які як дорогоцінний спадок споконвіку передавались з покоління в покоління. Ніколи не було сумніву що цей спадок можна загубити чи розтратити, настільфки вкоренились вони в житті всіх поколінь протягом віків..
Сучасність поки що конкуренцію таким персонам як Ленін в написані своїх довжелезних трактатів з глибини його знань чи як Маяковський із влучністю своєї гучності. Жертвою в цьому випадку, вже потроху стає Тарас Шевченко з якого зробили українську ікону, якого не обов'язково читати, але любити кожному українцю треба. Не обов'язково знати про що той “Кобзар”, але іноземному гостю обов'язково треба покласти цю книжку до пакунка з українськими гостинцями поряд з салом та горілкою. Немає натяків на перевершення цих постатей, навіть не пробліскується і не майорить, ні конкуренція, ні послідовники. Послідовники в сенсі масштабності діяльності та значимості, а не в сенсі ідеології.
Нострадамус.Чи мав він якесь відношення до України?  Українське суспільство в свій  час помітило послідовника, чи  точніше кажучи, колегу Нострадамуса. Ним став вітчизняний журналіст та політтехнолог Володимир Бондаренко. Відкриття сталось ще в 2008 році коли книжками, на шпальтах газет та в новиних стрічках майоріли повідомлення про феноменальні роздуми українського журналіста, які справджувались в життя з максимальною точністю. Стара легенда каже,  що одного разу провидець Ностадамус допоміг королівському слузі знайти загублену породистого собаку і це був його перший  досвід в віщуванні. Легенда про українського Нострадамуса Володимира Бондаренка має більш гучніший характер, адже перший його успішним віщуванням було призначення на пост голови Верховної Ради України Володимира Литвина. Навіть такі, на перший погляд мрійливі прогнози, щодо перемоги здорового глузду на виборах 2008 року увінчались найсерйознішою та найправдивішою матеріалізацією в життя, про що свідчать численні подяки та коментарі-здивування пану Володимиру від колег.
Сьогодні бути провідником в майбутнє, не треба мати супер надможливості, достатньо просто розуміти що відбувається навкруги, ким та з якою метою ініціюються зміни в суспільстві. Це важка праця яка вимагає  щоденного моніторингу, вивчення проблеми та не аби якого професійного хисту.
Будь якого лікаря-професіонала теж можна назвати Нострадамусом коли він в силу своєї професійності вживає запобіжних заходів щодо розвитку хвороби. Професійні лікарі теж Нострадамуси?
А прізвисько Володимиру Бондаренку обрали колеги саме “Нострадамус”тому що зі всіх віщунів діяльність цієї постаті більше всього перегукується з діяльністю Володимира Олександровича. Попри це дуже прикро розуміти  що професійність та вміле володіння обраним фахом в нашому сучасному українському суспільстві настільки рідкісна річ що її вже сприймають як надможливість людського розуму .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.