Ніяких компромісів із бандою, тільки боротьба

04 квітня 2013, 13:30
Власник сторінки
0
193

Ніяких компромісів із бандою, тільки боротьба

Антидержавні дії Партії регіонів і їхніх холуїв із засіданням на Банковій дають опозиції шанс перехопити ініціативу і розпочати системний демонтаж кримінально-олігархічного режиму окупації на чолі із Януковичем. Для цього необхідна лише політична воля лідерів опозиційних сил і готовність взяти на себе відповідальність за долю нації і країни, незалежно від того, який буде кінцевий результат боротьби.

Як мінімум почати варто було б із того, що ні на які переговори не йти із ригами, не погоджуватися ні на які сценарії роботи у ВР, українцям давно оголошено війну, і діяти варто за законами війни. Далі варто формувати альтернативні революційні структури тимчасової влади як в центрі так і на місцях. І найголовніше - готувати загальнонаціональний страйк із блокадою окупаційної адміністрації, тоді з'явиться можливість достукатись до народу і розпочати Національну революцію.
Слава Нації!
Революція буде!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.