Чому Яценюк, Турчинов та Кличко не захищають Павліченків?

04 квітня 2013, 13:45
Власник сторінки
Громадський діяч, правозахисник.
0
214
Чому Яценюк, Турчинов та Кличко не захищають Павліченків?

Сьогодні під Апеляційним судом знову відбувалася акція протесту, у якій брали участь, в основному, футбольні фанати. Але хочеться запитати наших політиків, зокрема з опозиції, чому вони не приїхали у

Ось так поводила себе суддя під час засідання Апеляційного суду Києва, який розглядає законність вироку Дмитру та Сергію Павліченкам, звинуваченим у вбивстві судді Шевченківського суду Києва Зубкова, яке відбулося сьогодні, 4 квітня:

Суддя: "Експертиза каже, що ви поранились 21-го березня".
Дмитро: "Це не правда".
Суддя: "Ви що експерт?"
Дмитро судді: "Я бажаю вам не пережити того, що я".
Суддя: "Собі побажайте".

Чому суддя дозволяє собі поводити себе агресивно та по-хамськи, перебиває підсудних, робить їм зауваження? Бо Павліченки фактично беззахисні перед нею.

Де лідери опозиції? Де Кличко? Де Яценюк? Де Турчинов? Чи справа простих невинно осуджених людей - погана площадка для піару?

Олександр Турчинов вже котрий день відсутній у публічній політиці - колеги по фракції кажуть, що він хворіє. Віталія Кличко взагалі немає в Україні. Арсеній Яценюк теж зайнятий - він блокує Верховну Раду.

Та замість того, щоб блокувати пустий зал парламенту, опозиційні депутати могли б сісти у машину і приїхати на Солом'янську площу. І бути присутніми під час суду. І контролювати перебіг подій, впливати на них.

Але зручніше сидіти у теплому приміщенні і проголошувати гасла перед телекамерами. І закликати людей до "революції", у якій самі беруть участь лише на словах.

Розгляд справи Павличенків знову перенесений - на 18 квітня. Суд планує допитати міліцейського експерта Ахметова, який виявив нібито ножові порізи на тілі Павличенків - які були використані як докази їх причетності до вбивства.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Дело Павличенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.