Регіонали не хочуть підтверджувати свою «більшість», бо не можуть

05 квітня 2013, 10:37
Власник сторінки
0
223
Регіонали не хочуть підтверджувати свою «більшість», бо не можуть

Роботи в парламенті сьогодні, очевидно, не буде.

Регіонали не готові підтвердити свою «більшість» у присутності ЗМІ і представників опозиції і зроблять все можливе, щоб не переголосовувати те, що вони понаприймали вчора. Це були закони економічного характеру, покликані дерибанити бюджет країни. Лише декілька годин такої «роботи» коштували українським платникам податків 7,5 мільярдів гривень. 

Чому в сесійній залі навіть разом з комуністами вони ледве назбирують необхідні 226 голосів, а вчора за закритими дверима «записали» аж 244, пояснити ні Єфремов, ні інші представники його команди не можуть. Рівно як і той факт, що перегляд відеозаписів свідчить про те, що на «східняку» були присутні щонайбільше 180 депутатів, а точніше -- 169. Це пояснює, чому представників лічильної комісії в залу так і не пустили.

А якщо більшість у них і справді була б, то вони б погодились зараз повторити голосування у сесійній залі, як це і передбачено регламентом. Але цієї більшості в них нема і комедія, яку вчора розіграла влада – це яскраве підтвердження факту, що Партія регіонів більше не може приймати в стінах парламенту корупційні закони.

Опозиція не мовчатиме! Запрошую українців долучитися до спільних акцій протесту «УДАРу», «Свободи» та «Батьківщини», запланованих на ці вихідні. Завтра, 5 квітня у  Житомирі вийдемо на запланований мітинг в рамках антипрезидентської акції «Вставай Україно».

У неділю повертаємось до Києва на чергову акцію протесту опозиційних сил, спровоковану подіями  у Верховній Раді.

 До списку наших основних вимог (а саме, скасування антинародної пенсійної реформи,відставка Кабінету Міністрів України та призначення дати виборів мера Києва) додалась ще одна. Цією вимогою є скасування і переголосування усіх рішень, ухвалених вчора заколотниками!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парламент,УДАР,путч,акція протесту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.