Міліція абсолютно не реагувала на агресивні дії російських фашистів

05 квітня 2013, 13:59
Власник сторінки
0
437

Чи означає це, що міліція покриває давно відомі екстремістські угруповання Донбасу?

Стало відомо, хто штурмував культурний центр в Донецьку. У мережі з'явилося відео, на якому можна впізнати багатьох учасників вчорашнього нападу на культурний центр «Ізоляція».
Пошук по соціальним мережам і інсайдерська інформація дали можливість встановити ватажків погрому.

Ця людина  - Андрій Пургін, Співголова ДОГО «Донецька Республіка» (заборонена рішенням суду, як така, що поширює екстремістську ідеологію):

На цій фотографії в центрі стоїть Олег Фролов, ще один з учасників заворушень у «Ізоляції».


Фотографії з тренувального табору ЄСМ в 2006 році - http://www.rossia3.ru/foto2
Сторінка Пургіна Вконтакте - http://vk.com/id17609417.
Сторінка Фролова Вконтакте - http://vk.com/id15996570.
Фролов також виконує обов'язки модератора на форумі відомого антиукраїнського сайту DKR.com.ua під ніком Szhaman.
Вконтакте також існує закрита група «Донецкая республика», серед адміністраторів якої є вкрай цікаві особистості.
Наприклад, якийсь чоловік під ніком «Григорий Александрович», також засвітився у «Ізоляції»:

Але інші адміністратори групи «Донецька Республіка» «вражають куди більше». Ось, наприклад, «Александр де Крог»  Олександр Матюшин, раніше відомий в правій тусовці Донецька під кличкою «Варяг». Ось фото з ​​його сторінки, «Варяг» у верхньому ряду третій зліва:

Він же:


"Для нас украинский язык - окупационный и дерьмовый" - у Донецьку невідомі зірвали конференцію (ВІДЕО)

Близько 100 людей учора зламали браму й увірвалися на територію фонду «Ізоляція» в Донецьку. Вони силою потрапили всередину та зірвали освітню конференцію, яка проходила у фонді. Це були мітингувальники, які зібралися під «Ізоляцією» для того, щоб висловитися проти візиту посла США в Україні Джона Теффта

.

 Активне "ядро" мітингувальників - із середовища російських фашистів Донецька.

Джон Теффт приїхав в «Ізоляцію», щоб відкрити конференцію «Tех кемп Донецьк 2.0» в рамках Днів Америки в шахтарській столиці, але на момент штурму він уже покинув «Ізоляцію». Учасники акції тримали в руках плакати різного змісту: «Ні Арабській весні в Україні», «Інтернет – не місце для революції», «Теффте, геть руки від Донбасу», «Техкемп не пройде». Щоправда, самі мітингувальники не змогли пояснити, що таке «Тех кемп» і проти чого конкретно вони мітингують. Та найбільш вражає їх реакція на українську мову.

Довідка: TechCamp Donetsk 2.0 – освітній семінар для представників недержавних громадських організацій. У програмі семінару були заявлені лекції з вікористання нових медіа технологій у роботі НГО, які забеспечують життєдіяльність таких організацій. Учасники обговорювали пошук коштів та ідей для соціальних проектів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.