Акції «Вставай, Україно!» перешкоджали сектанти-фашисти?

07 квітня 2013, 19:17
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
334

Хто допомагає владі

Вчора повідомлялося, що 6 квітня на акції «Вставай, Україно!» в Черкасах невідомі братки переодяглися у фальшиві футболки "свободівців" із написами «Свобода» і «Бей жида!» і влаштували бійку. Точніше, спровокували її. Пролилася перша кров демонстрантів.

Вже навіть дошкільна малеча знає, що в Україні діє одна партія, яка застосовує брудні технології та напівкримінальні структури (проще кажучи – братків). Все пояснюється дуже просто: ця партія колись створювалась саме з цих братків 1990-х років, які влаштовували стрілянину на наших вулицях, які прихватизовували українські підприємства, які жирували, поки пів країни залишалося без зарплатні і люди були змушені торгувати на ринках, щоб якось нагодувати своїх дітей. Але за часів кучкізму (комуніста Кучми), донецькі банди очолили бригадири і червоні директори. Країна отримала потужний кримінально-олігархічний клан.

Напевно, про «героїв» вчорашньої провокації багато, хто знає. Коли опозиція схопила деяких молодиків, то за них заступались невідомі братки у штатському, на кшталт тим, які слідкували за лідерами опозиції у Чернівцях. Але, коли одного бійця передавали міліції до рук, його нахабну пику встигли сфотографувати.

Товариш з Черкас повідомив про вчорашніх провокаторів наступне:

«мій товариш, якому я довіряю, розпізнав в провокаторах в футболках "аля свобода" на мітингу в Черкасах "вихованців" "білого лотоса" - тоталітарної секти - бійцівського клубу, під керівництвом харизматичного бандюка - В. Скубаєва. Банди, яка під кришою влади ПР з 2004 року!!!

(колись вони таскали банери - молодь вибирає регіони, потім ці плакати згортали і носили ними сміття).

Сьогодні знайомі люди, ідучи мимо їхнього монастиря - малини, побачили там чужий «бусик», водій якого носився із папером, схожим на списки про видачу тридцяти сребреників.. напевно за працю, так би мовити.. З такими списками завжди ходять організатори провладних мітингів
».

Ось такі чутки про вчорашні події. Пишу чутки тому, що непідтверджені дані назвати фактами неможна. Це вже справа опозиції – з’ясовувати, хто вчора проти мирного мітингу влаштував провокацію.

*****

Дещо про провокацію з блогосфери і про сектантів-бійців:

http://procherk.info/news/7-cherkassy/13941-u-cherkasah-pershi-provokatsiyi-uchasnik-aktsiyi-opozitsiyi-v-krovi-a-nardep-u-kefiri-foto-video

http://forum.durdom.in.ua/viewtopic.php?f=1&t=117936&p=2342605 06 квітня 2013, 23:26: «Міліціонери, що стояли по краям площі, не встигли втрутитися в ситуацію. Одного провокатора затримали опозиціонери, інші молодики швидко втекли.

П.С. Пізніше одного провокатора впізнали, він член чи-то секти, чи-то таємного братства "Білий лотос", займається бойовими мистецтвами. Пізніше про нього викладу інформацію»

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rfv-64XevUY

знайшли провокаторів:

Пётр Андреевич: https://vk.com/id191411983

http://www.doroga.ua/poi/Cherkasskaya/C ... lotos/2601

Молодик, який намагався вибити камеру з рук журналіста, – боєць «Білого лотосу»? (ФОТО): http://procherk.info/news/7-cherkassy/13945-molodik-jakij-namagavsja-vibiti-kameru-z-ruk-zhurnalista-boets-bilogo-lotosu-foto
Проплаченими провокаторами керує обласний чиновник: http://procherk.info/news/7-cherkassy/13685-proplachenimi-provokatorami-kerue-oblasnij-chinovnik--udar

Ось, як застосовували бійців «Булого Лотосу» регіонали під час останніх виборів: Daria Buniakina: Очевидець: Чечетов знову з'явився на ОВК 194 під охороною десятка братків з "Білого лотоса". Але з якою метою нині тут Ельбрус Тадеєв? - http://www.radiosvoboda.org/contentlive/liveblog/24758493.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.