Герман: «Я люблю сильних політиків та жалію слабких!»

08 квітня 2013, 13:14
Власник сторінки
Журналист
0
322
Герман: «Я люблю сильних політиків та жалію слабких!»

Представник провладної більшості Анна Герман розказала про сильних політиків в Опозиції, та суть сніжок, від яких можна отримати струс мозку.

Події в суспільстві сьогодні навряд чи надихають когось на творчість, чи, бодай, приносять користь громадянам. Навпаки, за переконанням Анни Герман, все що відбувається в країні – веде до розколу, до втрати доброзичливості та гуманності в народі. Адже, якщо колись люди любили політиків, то зараз ставляться до них вороже, бояться їх, називають бандитами і т.д.

«Найкращим виявом способу консолідації нації, методом доброго та щирого об’єднання народу заради спільної мети була і залишається в нашій пам’яті Помаранчева революція. Я не хочу сказати що підтримувала її тоді, але дійсно, це був справжній зразок волевиявлення народу – чесний і світлий. А що ми бачимо нині? Оці скуплені акції «Україно вставай!»?! Та вони нікуди не годяться. Опозиція повинна мати одного сильно лідера, а не відразу трьох, кожний з яких тягне в свій бік! Такі платні мітинги руйнують свідомість людей!»

Наразі модно говорити про гендерну рівність, в тому числі і в парламенті. Тому ми запитали в Анни Герман, як їй живеться серед чоловіків:

«Знаєте, я навіть не розглядаю їх як чоловіків, для мене вони просто політики! Я їх поділяю всього лиш на дві категорії – сильні та слабкі. Сильних я дуже люблю, а слабких просто жалію. Багато сильних політиків серед опозиційних народних обранців. Найсильнішим є, певно, Петро Порошенко – це людина, котра вміє працювати чітко, виважено, правильно, конструктивно; він є одним із економічно найдосвідченіших керівників, йому не соромно було б дати керівництво економічним сектором держави. Він любить Україну, я думаю, любить! Дуже я люблю Ляшка – хоча він і висловлю свої думки в такій досить смішній та балаганній формі, а інший стиль йому, певно, не підійшов би! Зате зверніть увагу на те, як швидко він на все реагує! Також мені подобаються Сергій Міщенко, подобається Наливайченко – прекрасні політичні діячі. Але дуже вже я люблю Кличка. Це людина, яка, перш за все, чогось досягла в житті, і досягла своїми силами. Не знаю як там і що там в нього вийде з політикою, але саме такого як він – наївного, доброго та простого дуже люблять люди! Це певно єдиний політик в парламенті, якого дійсно люблять люди!»

Також, Анна Герман розповіла про саму технологію виготовлення «сніжок», якими кидалися нещодавно в депутаток, внаслідок чого одна з них отримала струс мозку. За словами політика, людям смішно з того, що жінка отримала струс мозку від звичайної сніжки, але, як згадує Герман, вона сама колись постраждала від таких «сніжок». Приїхавши на зйомки програми до Шустера, її попередили про те, аби вона зайшла чорним входом, оскільки біля головного вже чекають любителі «сніжних забав», але Анна Герман не змінила своїм принципам, і пішла головним. У відповідь на таке «зухвальство» вона отримала кілька ударів «сніжками», які, насправді, зроблені не з снігу, а з парафіну, і не тільки боляче б’ють, а й залишають плями на одязі!

 

От такі «пригоди» пережила за своє політичне життя регіоналка. Наразі вона займається справою з надання українським церквам статусу юридичної особи, та збирає міжфракційну групу депутатів, котрі дбатимуть про духовність нації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.