Переворот в Україні

12 квітня 2013, 21:22
Власник сторінки
приємно представитись, іноземний агент...
0
3219

Від сьогодні 226 депутатів можуть виїхати на Гаваї, пити самбуку, лежати з курвами в борделі і називати це засіданням вищого органу влади


Рішення вищого адміністративного суду від 12 квітня 2013 року про те, що проста більшість Верховної Ради може засідати де хоче, всупереч чорним по білому написаній в п 2 Регламенту, що засідання відбуваються у приміщення ВР, а змінити це можна лише конституційною більшістю ВР,  демонструє де-факто повну узурпацію влади в країні.

Це де-факто державний переворот. Від сьогодні 226 депутатів можуть виїхати на Гаваї, пити самбуку, лежати з курвами в борделі і називати це засіданням вищого органу влади при тому отримуючи дуже добру платню і дерибанячи бюджет. Лежачи на пляжі вони вони можуть відмінити вибори, як такі в принципі  керувати призначеними силовиками і прокурорами, щоб холопи і смерди, єдиною функцією яких є носити бабло -  не розгулялися бува. Питання про  голосування особисто,  сенсорні кнопки і якусь там парламентську опозицію не стоїть взагалі – власник борделю, де відбувається так зване засідання так званої Ради, їх просто не пускає на приватну територію і все.
Називати режим Януковича владою далі просто не має сенсу – бандитський сходняк повністю зірвав маску. Судді, які сьогодні прийняли рішення-поплічники злочинців або не вміють читати взагалі.

Пропоную всім формам організованого громадянського суспільства звернутися до інституцій ЄС, голів дипломатичних місій ЄС та США з проханням ввести персональні санкції (забороні в’їзду, арешт майна і рахунків) щодо кожного хто бере участь в узурпації влади – всіх депутатів, які брали участь у незаконному так званому засіданні ВР, суддів які ухвалили рішення.  Вони всі мають сісти, збитки держави мають бути покриті з їх кишені і цей час треба наближати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.