От цікаво

13 квітня 2013, 07:39
Власник сторінки
коммерческий работник
0
266

про відносини МВФ - Україна

Я бачив по телебаченню не одні ділові перемовини, але таких кумедних, як ті що мають місце вже другий рік між МВФ і Україною я ще не бачив.

От просто уявіть собі, з уривків підсушених прес-релізов можна вичавити лише пару крапель ідей, які якщо в свою чергу розмістити на клаптику паперу, то побачимо приблизно таку картину:

Десь раз на місяць компанія з серйозних дядьочок і тьотьочок в сіреньких італо-французьких костюмах приїздить на тиждень-другий до України, де зустрічаються то з Азаровим, то з Тігіпко (в минулому), то з Порошенко (в минулому), то ще з ким-то теж дуже серйозним і теж в італо-французькому костюмі (за виключенням Азарова, звісно).

Одже, відбувається ця зустріч, на якій хлопики/дівчатка з МВФ питають щось подібне до "так що, будете підіймати ціни на газ для населення"? Українські хлопчики/дівчатка трохи подумавши кажуть "та нєєє". Зустріч закінчується, представники  МВФ ще пару днів перебувають в Києві і їдуть собі додому для того, щоб повторити все ще наступного місяці.

Не здається це все якимось... сюрреалістичним? Як видумаєте, що насправді відбувається на цих перемовинах? Можливо це просто привід потусити і поковбаситись для деяких вибраних представників нудної Європи і ще дикої України? Може за парканом прес-релізів на-кшталт "зустріч пройшла продуктивно і сторони домовились про продовження перемовин в найближчому майбутньому" ховається великий суперсекретний клубний нічний заклад з живими та не дуже генераторами кислотної музики, дівчатами топ- і лоулесс, які розносять алкогольні коктейлі насичено кольору віолет і хакі з апельсином;  з гостями-жінками в сукнях зітканих з ниток перлин чи брильянтів і з гостями-чоловіками в сучасних дизайнерських моделях з явними мотивами вбрання 17-19 століть? Щось схоже на сучасну інтерпретацію Балу Воланда з "Майстера і Маргарити"... 

Які ще будуть версії? )



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.