Гетеросексуальні сім'ї та права сексменшин

16 квітня 2013, 09:37
Власник сторінки
0
344
Гетеросексуальні сім ї та права сексменшин

Усе можна звести до абсурду


ЖАХ! Громадянин Франції був затриманий поліцією під час пікніка в Люксембурзьких Садах у Парижі. Причиною затримання є кофта, на якій зображена гетеросексуальна сім'я, що тримається за руки (мати, батько і двоє дітей).
Поліція вирішила, що даний символ ображає почуття сексуальних меншин і затримала чоловіка. За "неправильну" кофту йому загрожує штраф у кілька тисяч євро


Французький парламент попри масові протести громадян на днях прийняв зкон, який дозволяє одностатеві шлюби. Також цим законом надається право всиновлення такими парами. 

Тут можна багато сперечатися, про етику, про мораль, про права людини, про толерантність, про суспільство...  Я же звернув увагу на те, що і на цьому влада не заспокоюється. Тепер стало небезпечно сповідувати традиційні сімейні цінності. Бо традиціоналізм порушує права (ображає почуття, завдає моральної шкоди) підорасів, гомосеків, лесбіянок та подібних гендерів. Я розумію, що так природою задумано, що окрім традиційних гетеро існують і такі от "гендери", сексменшини. Але, я не розумію, чому вони можуть ходити парадами, бути на ТБ і відкрито пропагандувати свій "світогляд", а от за традиціоналізм тепер можуть нєхіло штрафанути. І не важливо, де це відбувається. Схожі речі існують в Данії, Нідерландах, Австрії. Так, в Україні зараз не до цього :)))  Але ж, усе одно, як на мене, це дикість.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.