Про мету

20 квітня 2013, 09:54
Власник сторінки
Полковник запасу
0
240

Жити в раю - працювати в світі

Як коротко викарбувати нашу мету для України?
"Жити в раю - працювати в світі".
Дві складових. 
Перша складова "жити в раю". Зробити нашу землю найліпшою для комфортного життя. Здорове, чисте навколишнє середовище, відновлена природа, натуральне екологічно чисте харчування в поєднанні з розвиненою транспортною й інформаційною інфраструктурою. Жити красиво, чисто, приємно, серед гарних, радісних, талановитих людей. Щоб кожен в світі мріяв приїхати сюди і жити тут.
Друга складова "працювати в світі". Створити таку систему освіти і виховання, яка виявляє і розкриває природні таланти і здібності КОЖНОЇ людини. Хай наші люди будуть найкращими у всіх сферах, хай нас запрошують у всьому світі розв'язувати їхні проблеми. Продукувати ідеї, розв'язувати проблеми, вчити інших. У вас проблема? Ми приїдемо і вирішимо її. Ви хочете чогось найкращого? Ми приїдемо і зробимо це для вас. 
Нас будуть запрошувати всюди і платити дорого, якщо будемо найталановитіші.
Це місце в цивілізації ще не зайнято ніким.
Приблизно так.

Ми об'єдналися заради такої мети 
http://postup.org.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,мета
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.