Відновимо фонтан у Ювілейного парку

22 квітня 2013, 13:36
Власник сторінки
0
196
Відновимо фонтан у Ювілейного парку

Шукаємо однодумців для доброї справи. Кілька років тому разом з іншими депутатами міської ради від ВО "Батьківщина" взялись відновити парк "Ювілейний" у Рівному.

 Тепер закинутий колись парк перетворюється на сучасне місце сімейного відпочинку. На черзі відновлення фонтану. Закликаю всіх долучатися до важливої справи.

 Парк "Ювілейний" для мене  як рідний не тільки тому, що недалеко від мого дому та виборчого округу. Це рідне для мене місце з юності. Пам’ятаю як чистий і прибраний парк радував рівнян не один десяток років. Саме тому з колегами з міської організації Всеукраїнського об`єднання "Батьківщина" кілька років тому взяла шефство над парком, який занепав за часи незалежності. Вдалось відновити атракціони та лавочки, тепер матусі з дітками можуть гуляти тут та весело проводити час. Наступник кроком стало відновлення футбольного майданчика.

Кожної весни до річниці створення міської організації "Батьківщини" ми також проводимо у парку суботник та наводимо лад. Так і цьогоріч на наш заклик відгукнулись не тільки депутати Рівнеради та партійні активісти, а й мешканці району. Разом ми впорядкували частину парку.

 

Більше фото з суботника дивіться тут.

 

Однак, до одного закутку руки ще не дійшли. Поблизу палацу "Хімік" колись працював чудовий фонтан. Тепер він занедбаний. Комунальники не хочуть його відновлювати. Можуть лише засипати землею та зробити клумбу. Ми поспілкувались з молодими мамам, які відпочивають в парку. Вони навпаки хочуть відновити роботу фонтану.

Але не все так просто. Ремонт такої споруди коштуватиме понад 200 тисяч гривень. Там зношений не тільки бетонний басейн, а й труби та насосна станція. Вірю, що дасться знайти однодумців, меценатів, які підтримають відновлення фонтану. Якщо зберемо хоч половину коштів, то зможемо просити на підтримку проекту і з міського бюджету.

Маємо неодмінно відновити всю територію парку, адже це чи не єдине місце відпочинку для мешканців усього мікрорайону.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.