У Луганську відбудеться презентація книги «Ужоси» українізації»

24 квітня 2013, 11:49
Власник сторінки
історик, юрист
0
231
У Луганську відбудеться презентація книги «Ужоси» українізації»

27 квітня 2013 року о 12 годині в приміщенні книгарні "Східна брама" (4 поверх ТЦ "Центральний, вул Радянська, 54) відбудеться презентація серії книг «Українська публіцистика» від видавництва «Смолоск

27 квітня 2013 року о 12 годині в приміщенні книгарні "Східна брама" (4 поверх
ТЦ "Центральний, вул Радянська, 54) відбудеться презентація серії книг «Українська публіцистика» від видавництва «Смолоскип», в межах якої буде представлено книги Станіслава Федорчука «Демонтаж лицемірства» та Остапа Кривдика «Ужоси» українізації».

«Ужоси українізації» Остапа Кривдика — іронічні й розумні статті про те, навіщо нам Україна, чи може бути футбол національною ідеєю, як убити в собі «помаранчевого лоха», про третю державну мову й ненасильницьку українізацію, євроросіян і москалів, «хохлоцид», громадянську війну і падіння Берлінської стіни.

«Демонтаж лицемірства» Станіслава Федорчука — збірник статей, у яких перед читачем постає не лише світ «невідомого Донбасу» та химерна пострадянська дійсність, а й інтелектуальна полеміка щодо вічних питань українського життя, його парадоксів і сподівань.

На презентації будуть виступати автори видань.

Вхід вільний.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.