Україна потребує люстрації

29 квітня 2013, 16:33
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
242

Вимоги часу

Вже майже 22 роки Україна перебуває під тихою окупацією бувшої партноменклатури. Ми й досі знаходимося в УРСР. Наша країна потребує жорстокої Люстрації.

Скажу за себе особисто: голосуватиму лише за ту партію, яка проголосить цей пункт найважливішим серед усіх. Саме через Систему ми безпорадні. Без впровадження люстрації неможливо виконати будь-яке гасло і питання. Лідерів опозиції можна запитати: - Що ви збираєтесь зробити, коли прийдете до влади? Якщо вони почнуть казати про реформи медицини, освіти, євроінтеграцію, підвищення зарплатні, розвиток малого і середнього бізнесу, то плюньте їм в очі. Без люстрації ці обіцянки - не варті виїденого яйця.

Країною керує купа манкуртів радянської системи, бувші члени і керівники КПРС, співробітники КДБ, їхні мажори і нащадки системи цеховиків, які за допомогою перефарбованих комуністів прихватизували народне майно. Саме вони створюють сучу систему влади на користь наших ворогів з Кремля і декілька сімей в самій Україні.

Хто сьогодні керує Радою? Бувший секретар райкому КПРС. Хто сьогодні заправляє в Кабміні? Ті ж самі партійці. Кого, нарешті, більше всього в наших судах? Совків. Сьогодні так званою Конституційною асамблеєю керує ідеолог КПУ, яка виводила українців на першотравневу демонстрацію, злочинно приховав від них правду про радіацію. Крізь куди не кинься на ключових посадах представники бувшої колоніальної адміністрації. Багато ким з них керують з Москви.

Досить тупцювати на місці. Люстрація, люстрація і ще раз ЛЮСТРАЦІЯ! Це гасло повинно стати вирішальним на парламентських і президентських виборах.

Люстрація
Демо звідси

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.