В книгарні « Східна Брама» пройде майстер-клас «Унiкальна луганська писанка»

30 квітня 2013, 10:47
Власник сторінки
історик, юрист
0
199
В книгарні « Східна Брама» пройде майстер-клас «Унiкальна луганська писанка»

3 травня в 12.00 в м. Луганську, в приміщенні книгарні «Східна брама», що розташована за адресою: м.Луганськ, вул.Радянська, 54 ТЦ «Центральний» , 4 поверх ,відбудеться майстер-клас з виготовлення уні


 

3 травня в 12.00 в м. Луганську, в приміщенні книгарні «Східна брама», що розташована за адресою: м.Луганськ, вул.Радянська, 54 ТЦ «Центральний» , 4 поверх ,відбудеться майстер-клас з виготовлення унікальних луганських писанок від всесвітньо відомого майстра з м. Свердловська Тетяни Коновал. Запрошуємо всіх бажаючих. 

Тетяна Коновал приймає постійну участь у ярмарках, конкурсах, фестивалях, є учасником II та III з'їздів писанкарів у Космачі на Гуцульщині. 

Персональні виставки Коновал з майстер-класами відбулися у багатьох містах та селах Луганської, Донецької областей, в тому числі у Луганському художньому музеї у 2008 р., а також у Самборі Львівської області , Івано-Франківську, Хмельницьку, Кам'янець-Подільському, у секретаріаті Президента України у 2007 – 2009 роках. 

Писанки Коновал зберігаються в музеях України, зокрема – єдиному в світі музеї Писанки в Коломиї. Майстриня написала більше 10000 писанок. Пише традиційні писанки воском на курячих, гусячих та страусових яйцях, відтворюючи старовинні писанкові орнаменти різних регіонів. Але більше розвиває авторські малюнки і слобожанські мотиви та працює у трьох техніках. 

Писанкарка Коновал заснувала першу в Луганській області студію писанкарства у 2001 році.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.