Людмила Дригало: «З достоїнством вийду із нелегкої ситуації!»

30 квітня 2013, 21:54
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
374
Людмила Дригало: «З достоїнством вийду із нелегкої ситуації!»

Була кандидатом, а стала банкрутом?

Інтернет «вибухнув» повідомленнями про те, що нібито Господарський суд Київської області оголосив банкрутом фізичну особу-підприємця Людмилу Дригало, відому далеко поза межами нашого міста бізнесвумен. Напівфабрикати торгової марки «Дригало» давно були лідерами у своєму сегменті ринку, хоча великі багатопрофільні підприємства почали «віджимати» білоцерківську продукцію з магазинних полиць.

Напередодні виборів до Верховної Ради України, у яких Людмила Борисівна брала участь як кандидат від Народної партії, на її підприємстві виникла пожежа. Збитки оцінювалися у мільйони гривень. З того часу про хід розслідування нічого невідомо.

Після засідання сесії Білоцерківської міської ради ми попросили прокоментувати Людмилу Дригало ці чутки.

«Все пов’язано з валютним кредитом, який я взяла у 2008 році на розвиток підприємства. На частину кредиту я закупила нове обладнання, і воно згоріло при пожежі. Не заплачений кредит був по двох причинах: по-перше, виріс курс долара, а по-друге, криза вдарила по купівельній спроможності українців і зменшилися об’єми виробництва. На жаль, закони, які зараз існують у нас по роботі банків і наданню кредитів, є згубними для підприємців, особливо для малого та середнього бізнесу. Хоча зараз уже й великі банкрутують. Непомірно високі відсотки, певні обмеження, а найгірше те, що банк не враховує жодних форс-мажорних обставин. Банку потрібно повернути кошти за будь-яку ціну, а те, що відбувалося в державі, оті кризові явища, я вважаю – це форс-мажорні обставини. Банки і держава повинні були взяти на себе якусь долю відповідальності за це. Ми залишилися наодинці зі своїми проблемами. На сьогодні відкрито процедуру банкрутства, але я впевнена, що з достоїнством вийду із нелегкої ситуації!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кандидат,Біла Церква,підприємець,Людмила Дригало,банкрут
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.