Фонтану на «Ювілейному» бути!

01 травня 2013, 05:20
Власник сторінки
0
237
Фонтану на «Ювілейному» бути!

Плани відновити фонтан в парку «Ювілейний» ми озвучили ще після депутатського суботника у в середині квітня.

Тоді разом з колегами-депутатами міської ради виступив з ініціативою відновити роботу колись закинутого фонтану.  І зрушення є.

Шефство над парком, який занепав за часи незалежності, ми взяли кілька років тому.  Вдалось відновити атракціони та лавочки,  футбольний майданчик. Колись тут також працював чудовий фонтан. Тепер він занедбаний. Комунальники не хочуть його відновлювати. Можуть лише засипати землею та зробити клумбу.


Алеми  висловили готовність власноруч збирати кошти на відновлення фонтану та залучити до робіт мешканців мікрорайону. Таку пропозицію я озвучив міському голові на сесії Рівненської міської ради. Володимир Хомко запевнив  - фонтан точно буде відреставрований. Цьогоріч  на це в міському бюджеті виділили 200 тисяч. А зібрані окремо кошти  ми зможемо витрати на лавочки та облаштування території навколо фонтану.


Втім, ініціативна група мешканців району та депутатів вирішили негайно розпочати прибирання фонтану. Вже на початку травня звідти вивезуть все сміття, якого у фонтані назбиралось на декілька тонн. З басейну фонтану також довелося відкачувати дощову воду. Автоцистерни КАТП-1728 та Рівнеоблводоканалу відкачували воду кілька днів поспіль. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.