Нас приручають обіцяючи.

02 травня 2013, 22:02
Власник сторінки
0
395
Нас приручають обіцяючи.

Є не мала кількість способів "приручити "людину. В моєму рейтингу першу позицію обіймає "годування обіцянками".



Є не мала кількість способів "приручити "людину. В моєму рейтингу першу позицію обіймає "годування обіцянками". Як вам? Здається, це дуже просто, особливо якщо тобі вірять, осоливо, якщо ти в обазі "героя-визволителя". У країні, де сонце криється за бідністю є повно голодних "лапшоїдів", які їдять "лапшу", часом таки високоякісну, але не завжди правильно зварену , ту, що її так вправно, під бурі протестів, урочисто, на майданах вішалють їм на вуха. Мабуть, таки смачно! Вся країна мала б вже наїстися, але ж ні, у деяких "голодних" містах просять ще. А "лапші" є досхочу. "Добавки!"- кричать гостинні хазяї, а "голодні" отримують порцію, не розуміючи, що це, черговий рекламний трюк, коли їсиш, але не наїдаєшся.
Страшно подумати, скільки макаронів навішали на вуха українців за останні місяці. А скільки ще навішають?! Питання якесь, риторичне... Для прикладу, чим не "вішання лапші" -акція наших "опозиціонерів". Таки не розумію, а я ка мета у цих "вправних протестувальників " і що чекати 18 травня. Страшно подумати, от ми всі сидимо спокійно, святкуємо Великдень, а через тиждень, із гаком, буде державний переворот! Дивно, як це так... 
Ми- "лапшоїди" якщо віримо в це. Чому? По-перше, ми не знаємо, навіть остаточної мети акції. По-друге, чи всі хто там буде, прийде за власним бажанням, але ж як це можливо, якщо мети ще немає? Дивно-дивно... По-третє, яким є план дій "опозиціонерів" ? А чи є він взагалі? Ще ніхто не знає. Отже, меню складатимуть хаотично, з тих продуктів, що залишились у холодильнику. 
Не треба бути черговим пророком, щоб "напророчити" "провал " цієї акції. Плекаймо надії, що, бодай, вибори мера столиці, там виб`ють. Це, як на мене,ще більш-менш, реально. 
Неорганізованість лідерів акції помітно неозброєним оком. Дивно, чому так багато людей їхпідтримує? Можливо, люди просто хочуть зустрітися і потеревенити? Чи вони все ще "голодні"? Мабуть, таки "голодні"...
Ще один спосіб "приручити людину"- купити. Цілком таки популярний. Чимало, таких "куплених" є шанс побачити і 18 травня, в самісінькому центрі столиці "без мера" (вибачайте, але мер- це обрана мсцевими жителями, а не владою людина, тому так).
Надіюсь, що "приречена акція" пройде успішно, тобто, щось після неї зміниться, чи хтось таки зрозуміє, що вже наївся досхочу. 
Я б спробувала, повірити комусь із цих "лідерів", з чиїх уст лунають фрази, на зразок обіцянок, але, це означає, стати черговою маріонеткою в руках маріонеток...
"Ми відповідальні за тих кого приручили"- Маленький Принц казав таки правду. А, за тих, кого приручили сьогоді, завтра, ймовірно, вже ніхто відповідати не буде. Просто обірвуть мотузочки за які смикали, ліміт, начебто, вичерпано, все. Тоді знову "самостійність" і голод, знову пошуки нових маріонеток, щоб стати їхніми маріонетками...Якось це дивно, але що поробиш, ще не виріс наш лідер, а їсти треба.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.