Політолог Володимир Бондаренко-професіонал!Так я вважаю

13 травня 2013, 16:58
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
2516
Політолог Володимир Бондаренко-професіонал!Так я вважаю

Це замальовка про мене колеги -політолога Дмитра ВОЮТИ :)Дай,БОГ,мені не розчарувати цю щиру та приязну Людину :)

ДОБРЕ СЛОВО ВІД КОЛЕГИ-ПОЛІТОЛОГА ЗАВЖДИ ПРИЄМНО ОТРИМАТИ
ДЯКУЮ,ДМИТРЕ!
Про те, чому я вважаю Володимира Бондаренка Професіоналом.

Ви можете назвати цю статтю занадто суб’єктивною, але це мої власні враження від знайомства, спостереження та спільної роботи з Володимиром Бондаренком, українським журналістом та політтехнологом.

Перше, що дізнаєшся про Бондаренка з розповідей його друзів та навіть офіційних джерел – це його дар передбачення. «Український Нострадамус», так його називають. Але повірте, передбачення – це не дар, а цілком закономірний результат. Кожна сказана теза, висловлена думка базується на якісній, професійній підготовці. Кілька тижнів після знайомства, я зрозумів, що Нострадамусом не народжуються, ним стають. Це помітно з тієї величезної бібліотеки, яку опанував Володимир Бондаренко. Книги, це взагалі окрема тема, яка вдало характеризує Бондаренка, адже їх у нього сотні, можливо, тисячі.

Більше того, сам він також є героєм книги Валерія Орла «Зірки та терни українського Нострадамуса». На сторінках якої, автор вдало відмітив, що Володимир Бондаренко дивиться на світ з посмішкою. Серед багатьох схвальних відгуків на книгу про Бондаренка виділяється висока оцінка Заслуженого діяча мистецтв України, письменника Олега Чорногуза.

Показово, що зразком для Бондаренка є сильні особистості, які самостійно піднялись на саму верхівку, наприклад Барак Обама. Але Бондаренко, як справжній професіонал, щиро шанує також героїв, яких не зустрінеш на перших сторінках Forbes. Це ті, кого за визначенням вважають героями України а їхні вчинки не лишають нікого байдужим.

Володимир Бондаренко не працює стандартними шаблонами, хоча досконало знає їх. Характерними рисами професійного підходу журналіста та політтехнолога є оригінальність та свіжість бачення, використання нових підходів до вирішення питання та постійний пошук. Він цілковито віддається роботі задля досягнення результату.

Як і кожна людина, Володимир Бондаренко має хобі, яке наскрізною лінією супроводжує усе його життя – це театр. Кажу з упевненістю, кращого знавця театрального світу я не знаю.

Окрім явного професіоналізму, Бондаренко багатогранна та харизматична особистість. Він є визнаним серед друзів прогнозотерапевтом та дуже цим пишається. На думку Володимира, хороший прогноз може лікувати, добре побажання – то рідна сестра прогнозотерапії, а щирий комплімент – її брат. Відмінною рисою відомого журналіста та політолога є здібність побачити в людині потенціал, підказати правильний напрям розвитку та надихнути на нові звершення. Людина надзвичайно широкої душі, яка завжди відгукнеться на заклик про допомогу.

Отож, якщо Вам ще не пощастило познайомитись чи працювати з цією Особистістю, щиро рекомендую!

Дмитро Воюта, учень та колега
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.