антиФАШИЗМ по Донбаськи

19 травня 2013, 19:02
Власник сторінки
хакер, каратель
0
423
антиФАШИЗМ по Донбаськи

Прелюдія до Київських подій.

Мабуть коментарі тут зайві.

Це відео, це лише один маленький епізод з тих подій які відбувалися в Україні напередодні акції опозиції.

Ось ще одна цікава стаття.

Лідію Сергеєву, жительку Маріуполя, яка їхала на акцію опозиції у Київ, викинули з потяга на під’їзді до станції «Волноваха». Вона стверджує, що це зробили представники правоохоронних органів.

«В Маріуполі почали міліціонери людей висаджувати з вагонів. Я спокійно їду. Ці міліціонери туди-сюди ходять з переліком. Він у них від руки написаний. Питають: 46-те місце? Це я. У Волновасі питають: хто Сергєєва? Ну я. До мене після цього двоє у штатському підійшли: мовляв, ходімо з нами на перон. Я ж не знаю, скільки потяг стоїть. Я відмовилася. Але вони попросили вийти в тамбур. Далі наполягали вийти з потягу. Потяг поїхав. Один вийшов, а інший взяв мене за шкібарки, я опиралася. Але він мене все ж виштовхнув», – розповіла Лідія Сергеєва у коментарі Радіо Свобода.

На думку Сергеєвої, люди у штатському діяли за вказівкою міліціонерів.

За її словами, внаслідок падіння вона отримала травми голови та ребер, з якими звернулася у лікарню Волновахи, що на Донеччині. Після цього написала заяву у міліцію.

Фото Лідії Сергеєвої:


Справа Ландіка живе і процвітає!

А тепер подивимось на конституцію!

Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

Викинули з потяга? Порушили конституцію!

Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Збирали інформацію про те куди їдуть громадяни? Порушили конституцію!

Стаття 33. Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом.

Не пустили в Київ? порушили конституцію!

Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Не дають громадяном підтримати акцію парламентських партій, які є законними і не забороненими? Порушили конституцію!

І тільки так на швидкоруч. Мінімум 4 статті!

Мабуть тому на антиФашистському мітунгу ПР, ніяк не могли обійтися без головного антиФашиста Сталіна:












Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: фашизм,пр,ПР = ФАШИЗМ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.