Звернення на урядову "гарячу лінію" як додатковий спосіб захисту прав громадян

24 травня 2013, 08:19
Власник сторінки
экономист
0
192
Звернення на урядову  гарячу лінію  як додатковий спосіб захисту прав громадян

Рада захисту прав та безпеки пацієнтів - всеукраїнська благодійна організація

Шановні пані та панове!

Нагадуємо вам, що з 2009 року в Україні створений і працює Урядовий контактний центр (Центр).

До основних завдань Центру відноситься:
- приймання звернень за єдиним телефонним номером та за допомогою Інтернету, надсилання їх на розгляд органам виконавчої влади відповідно до компетенції;
- стосовно питань, які не потребують додаткового опрацювання у відповідних органах виконавчої влади - надає необхідні роз'яснення та довідкову інформацію за допомогою телефонного зв'язку або в електронній формі;
- проводить аналіз звернень для виявлення питань питань, що потребують невідкладного роз'яснення, взаємодіє з органами виконавчої влади тощо.

Веб-сайт Урядового контактного центру www.ukc.gov.ua дає можливість громадянам надіслати у будь-який час через Інтернет звернення, а саме - пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) і скарги до центральних та місцевих органів виконавчої влади.
На веб-сайті також розміщені інформаційно-довідкові матеріали, що містять адреси, номери телефонів, графіки роботи органів виконавчої влади, інформацію про порядок надання адміністративних послуг та інша інформація.

Ми радимо використовувати цей ресурс як додатковий засіб для захисту ваших прав та інтересів.

Урядова телефонна "гаряча лінія" 0-800-507-309, працює крім неділі та святкових днів за наступним графіком: понеділок - п'ятниця - з 8 до 21 години, субота - з 8 до 19 години.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні

Ви також можете направити своє звернення за допомогою веб-сайтуwww.ukc.gov.ua


Інформація взята з http://medrada.org

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.