ВІДПОВІДЬ СУДДІ СКУЛИК І.А. ,ПЕРШОТРАВНЕВИЙ районний СУД м. Чернівці

07 червня 2013, 13:12
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
24
ВІДПОВІДЬ СУДДІ СКУЛИК І.А. ,ПЕРШОТРАВНЕВИЙ районний СУД м. Чернівці

АТПАЛЗАЙ ..тут наша парафія,або як "відшити" позивача

суддя СКУЛИК І.А. ВИЯВЛЯЄТЬСЯ НЕ ВСТАНОВИВ(ла):
1.із моєї позовної заяви .адресу позивача (тобто мене)але листа прислав(ла) мені чомусь на мою адресу поштою 07.06.2013р.?
2. а також адресу і місце знаходження відповідача- єдиного монополіста щодо постачання електроенергії в ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ області та м. ЧЕРНІВЦІ- це ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО (контр. пакет акцій -"лужніковская группа таваріщєй") можете собі таке уявити??
3. що стосується оплати судового збору ,то щоб з"ясувати куди його платити треба було б спочатку потрапити до будівлі суду ,куди мене не допустив мєнтоліціонєр 29.05 2013р.,не зважаючи на мій засвідчений паспорт.
4.на виправлення так званих помилок в позовній заяві мені було надано один день терміну і це при тому, що лист-відповідь з суду надійшов у пятницю 07.06.2013 після обіду ,14.30,перед вихідними днями.
4. отож захищайте себе і свої права громадяни УКРАЇНИ..не знаю тільки як???
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.