Відкритий лист керівництву партії «УДАР»

10 червня 2013, 08:26
Власник сторінки
0
212
Відкритий лист керівництву партії «УДАР»

Ударівець, разом з регіоналами, дозволив забудовувати історичний Київ

На засіданні комітету Верховної ради, член партії «УДАР», Віталій Чугунніков, разом з представниками Партії регіонів відмовився проголосувати за введення мораторію на будівництво в історичній частині Києва.

Наразі в Києві досі не затверджений генеральний план міста, та не проведене розмежування зон будівництва. Внаслідок чого відбувається хаотична та незаконна забудова історичної частини столиці. Київ втрачає свій неповторний вигляд, а його мешканці ризикують стати жертвами руйнацій та екологічних катастроф. Щоб не допустити цього, ряд депутатів-опозиціонерів запропонували ввести мораторій на будівництво в історичній частині столиці. Проте на голосуванні в комітеті, Ваш депутат – Віталій Чугунніков, відмовився проголосувати за таке рішення. Показово, що ініціатива не знайшла своєї підтримки і серед представників Партії регіонів.

Сам пан Чугунніков, жодним чином не прокоментував свої дії.

На останніх парламентських виборах «УДАР» отримав від киян величезний кредит довіри. Люди повірили Вашим обіцянкам та проголосували. Ми розраховували на захист своїх інтересів представниками «УДАРу» та сподівались, що Ваша партія зможе навести лад у столиці. Попри це, Ви не лише зрадили інтереси Києва, дозволивши і надалі будувати в історичному центрі, як заманеться, а й досі не пояснили своє рішення виборцям.

Враховуючи вище зазначене, ми ВИМАГАЄМО від керівництва партії «УДАР», надати пояснення та оцінку діям свого однопартійця Віталія Чугуннікова та прояснити позицію партії, щодо питань мораторію на забудову в історичній частині міста.

11 червня 2013 року, об 11.30 ми прийдемо під Ваш офіс за адресою Горького, 5-а, встановимо трибуну та будемо чекати на Вашу відповідь!

З повагою, Рух Гая Фокса.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.