Міліція прирівняла футболку «Донецких накуй» до вогнепальної зброї

05 червня 2013, 06:23
Власник сторінки
0
201
Міліція прирівняла футболку «Донецких накуй» до вогнепальної зброї

Менше ніж година пройшла, після того як Рух Гая Фокса почав розсилати релізи про затримання нашого активіста журналістам та правозахисникам, як з’явився суддя.

Менше ніж година пройшла, після того як Рух Гая Фокса почав розсилати релізи про затримання нашого активіста журналістам та правозахисникам, як з’явився суддя, і буквально за 15 хвилин провів судове засідання.

Як ми і очікували, активіста визнали винним у тому, що він носив футболку «Донецких нахуй», та присудили штраф у розмірі 51 грн.

Нагадаємо, з 9 ранку наш активіст чекав у Шевченківському районному суді, у супроводі двох міліціонерів, коли ж почнеться засідання, проте судді весь цей час не було на робочому місці.

Як виявилось, міліціонери не просто охороняли активіста, а й мали наказ від керівництва – отримати на руки копію рішення суду, щодо нього.

Відповідно до статті 285, Кодексу України про адміністративні правопорушення, копія рішення суду видається на руки органам внутрішніх справ, лише у випадках коли розглядаються справи пов’язані з використанням вогнепальної зброї.

Таким чином керівництво Шевченківського управління міліції прирівнює футболку з написом «Донецких нахуй» до вогнепальної зброї.

Рух Гая Фокса вважає, що дані дії міліції та бездіяльність представників судової влади це репресії проти свідомих та активних громадян, які не хочуть миритись з тим, що в них вкрали право обирати органи місцевого самоврядування.

Рух Гая Фокса – це кияни, яким набридло лицемірство політиків. Щоразу, коли ми бачимо, що нас тримають за тупих овець, ми виходимо на акцію і викриваємо брехню. Ми – не бидло, тож не маємо робити вигляду, що все в порядку. Сволота при владі має знати, що вона завжди під прицілом. Поки що – під прицілом уваги. Нехай почувається некомфортно. Тільки троллінг. Тільки хардкор.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.