На Київщині в селян по рейдерськи забирають землю

14 червня 2013, 10:07
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
862
На Київщині в селян по рейдерськи забирають землю

Жителів села Мокрець Броварського району Київщини хочуть позбавити земельних паїв, начебто, за колишні борги КСП "Заплавний".

14 червня близько 100 жителів села пікетували засідання Броварського міськрайонного суду де йшов розгляд питання про передачу землі приватному підприємству за борги.

 Більше 3 тисяч Га. землі за рішенням суду можуть відійдти Товариству з обмеженою відповідальністю "Добродій". "Людей, фактично, позбавлять земельних наділів. Люди пропрацювали в колгоспі по 30 років, а зараз залишаться без землі. Бо через штучні борги їх землю заберуть рейдери.

 Сьогодні суд прийняв рішення про перенесення розгляду справи на 8 серпня, але це не означає, що рішення буде на користь жителів села. Якщо суд прийме рішення про визнання розпаювання в с. Мокрець не дійсним, то люди назавжди втратять право на зароблені працею паї. 3 тисячі гектар дорогої землі перейде в розпорядження приватній фірмі "Добродій

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Земля,Бровари,Кищук Олег,Кищук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.