«Петро Порошенко» розпилив Київ бензопилою

18 червня 2013, 06:29
Власник сторінки
0
180
«Петро Порошенко» розпилив Київ бензопилою

17 червня 2013 року, активісти Руху Гая Фокса організували театралізоване дійство та показали, що буде зі столицею, якщо люди будуть вірити політикам та закривати очі на їх колишні гріхи.

Об 11.00 під Київською міською державною адміністрацією активісти Руха Гая Фокса, в традиційних чорних плащах та масках, провели незвичну акцію «Київський торт». Спочатку був встановлений рекорд України, та випечений найбільший, за роки незалежності «Київський торт», площа якого сягнула 5 м.кв.

Потім до глядачів вийшли актори в масках українських політиків: Петра Порошенка, Сергія Арбузова, Миколи Азарова, Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова.

«Петро Порошенко» дістав справжню бензопилу, та із закликом «Підходьте друзі, всім Києва напиляю», почав різати торт-рекордсмен, знищуючи зображені на ньому історичні пам’ятки. Інші «політики» підтримали заклик свого товариша та почали відривати шматки «київського торту», жерти його, кормити один одного, та ховати торт собі в кишені. Усього на «розпил» та знищення пішло менше 30 хвилин.

Процес нищення символічного Києва був зупинений активістами Руху Гая Фокса, які вигнали ненажерливих політиків зі столиці, та поставили їх на коліна.

«В столиці було три головних символи: дніпровські схили, які забудували, і які тепер сповзають; каштани, яких більше немає та «київський торт», і той був знищений зусиллями можновладців. Ми не можемо повернути час, та змінити те що вони вже накоїли, проте ми можемо зупинити їх та зберегти те що ще лишилось від Києва. Політики на кшталт Петра Порошенка запевняють нас, що вони білі та пухнаті, але ми пам’ятаємо їх колишні вчинки та знаємо які вони насправді, і що вони хочуть зробити з містом» - коментує акцію, один з організаторів Антон.

Активісти завершили акцію закликом до киян не бути байдужими, не вірити продажним політикам та боронити власне місто від розпилу та дерибану.

Більше фото.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.