Я був і залишаюсь незалежним народним депутатом України

19 червня 2013, 14:34
Власник сторінки
народный депутат Украины
0
232

Я, дивлячись будь-якій людині в очі, можу сказати, що не було жодної розмови ні до виборів, ні після виборів, ні під час виборів з жодною політичною партією: ні з Партією регіонів, ні з партіями опози

Я, дивлячись будь-якій людині в очі, можу сказати, що не було жодної розмови ні до виборів, ні після виборів, ні під час виборів з жодною політичною партією: ні з Партією регіонів, ні з партіями опозиції. Я був і залишаюсь незалежним народним депутатом України. Я йшов на вибори з позицією, що я буду незалежним у Верховній Раді. Тому що те, що було, і те, що, на жаль, сьогодні відбувається у Верховній Раді, коли між владою і опозицією іде боротьба за формулою «Дурень! – Сам дурень!», – то, на жаль, це не дає можливості ні країні розвиватися, ні людям жити краще. Тому повинен бути у Верховній Раді незаангажований політичний погляд на процеси, які відбуваються. Це може зробити тільки незалежний народний депутат.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Домбровский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.