Про судовий абсурд

20 червня 2013, 09:42
Власник сторінки
народный депутат Украины
0
176

Окружний адміністративний суд Києва зобов’язав голову Верховної Ради Володимира Рибака вилучити посвідчення і картки у депутатів Олександра Домбровського і Павла Балоги за позовом Юрія Кармазіна

-          Я все це по-іншому ніж судово-політичний абсурд назвати не можу, тому що і перше рішення Вищого адміністративного суду України від 8 лютого безпосередньо не було направлено проти Домбровського чи Павла Балоги, воно було направлено проти ЦВК, і зобов’язувало ЦВК здійснити певні дії.

А оскаржити Домбровському чи Балозі рішення, яке до них не має відношення, юридично неможливо. Це такий юридичний тупік. З іншого боку, останнє рішення окружного адміністративного суду Києва, яке прийнято кілька днів тому, відносно вилучення мандатів у Домбровського і Балоги,  було винесено за позовом до голови Верховної Ради Володимира Васильовича Рибака, воно, взагалі не має відношення до Верховної Ради і до Рибака.

Це судовий абсурд. Чи може якась систематична судова криза після судової реформи, яка, взагалі,  повертає все з ніг на голову.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Домбровский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.