Рівне та Сієтл – міждержавна дружба міст

22 червня 2013, 04:21
Власник сторінки
0
178

Через декілька днів вирушаю до США в місто Сієтл. Під час трьох тижневого візиту планую зустрітись не тільки з місцевою діаспорою українців, а й налагодити міждержавну співпрацю Рівного та Сієтла.


Чомусь ще до мої поїздки в США у так званих аналітичних оглядах у пресі журналісти зі мною вже мало не попрощалися. Точніше відправили на постійне місце проживання в іншу країну. Насправді ці твердження не відповідають дійсності. Як би цього не хотілось моїм політичним опонентам.

Щоб не спонукати політиків розпускати чутки - озвучу ситуацію з перших вуст. Справді на початку липня я на три тижні вирушаю у США. Не один рік я брав  участь в лотереї Green card. Саме завдяки виграшу в Green card я отримав міграційну візу. Але не більше. Я не збираюсь емігрувати з України чи вивозити з відси сім`ю. Тут живуть мої батьки, батьки моєї дружини, друзі та родичі, яких ми не можемо залишити. Тим паче я не можу знехтувати довірою рівнян та обов’язками депутата міської ради.

До США з родиною їдемо лише на три тижні. За це час запланував чимало цікавих заходів. Зокрема планують поспілкуватися з місцевою діаспорою українців, налагодити співпрацю та обмін досвідом. Крім того планую зустрітися з мером міста Сієтл та обговорити співпрацю між містами. Покажу йому презентацію Рівного, подарую сувеніри та від імені міської громади міста запрошую керівника Сієтла відвідати Рівне.

Отже не прощаємось. Адже завдяки новітнім технологіями поспілкуватися зі мною можна буде навіть на іншому континенті. Звертайтесь до мене через FacebookДо зустрічі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.