Рух Гая Фокса проведе пікет під Конституційним судом

26 червня 2013, 09:28
Власник сторінки
0
225
Рух Гая Фокса проведе пікет під Конституційним судом

У четвер, 27 червня 2013 року, об 11.30, Рух Гая Фокса проведе акцію під Конституційним Судом ( вул. Жилянська, 14), в ході якої заплановане театралізоване дійство

У четвер, 27 червня 2013 року, об 11.30,  Рух Гая Фокса проведе акцію під Конституційним Судом ( вул. Жилянська, 14), в ході якої заплановане театралізоване дійство з відображенням того, що відбувається з конституційними правами громадян в Україні.

Активісти Руху Гая Фокса вирішили відсвяткувати 17-ту річницю Конституції України театралізованим дійством та нагадати як «іменинниця» страждає від корупційних дій та політичних ігрищ можновладців.

Від станції метро Олімпійська активісти пройдуть ходою, яку очолить дівчина в костюмі Конституції, що буде нести величезний хрест. Похід завершиться біля Конституційного суду, де дівчина буде символічно закріплена на величезному, двохметровому хресті. За всім цим дійством будуть спостерігати представники провладних та опозиційних політичних сил.

«Конституція України, тобто її Головний Закон, останнім часом перетворилась просто у перелік фраз, які політики використовують під час агітації. Останній варварський вчинок – це нахабна відміна Конституційним судом виборів у місти Києві, хоча в Конституції чітко прописано, що термін повноважень депутатів місцевих рад – п’ять років. Проте наші політики та їх друзі-судді трактують Конституцію так як їм вигідно. Ми сподіваємось привернути увагу простих киян до цієї ганебної ситуації та пробудити в них почуття власної гідності» - коментує подію організатор акції Антон.

Рух Гая Фокса вважає неприпустимим, щоб Конституція стала заручницею політичної ситуації та вимагає від політиків дотримуватись її, а не займатись юридичними маніпуляціями.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: (068) 789-89-07, Антон 

Місце збору – м.Олімпійська ( на площі, біля кас Олімпійського стадіону); продовження акції – під Конституційним Судом, перехрестя вул. Жилянської та вул. Горького, вул. Жилянська,14.

Початок ходи від м.Олімпійська 11.30.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.