Книгарня "Східна Брама" не буде приймати участь у "Звитягах Дикого Поля"

28 червня 2013, 14:14
Власник сторінки
історик, юрист
0
187

Книгарня -кав"ярня " Східна Брама" розцінює такі дії організаторів"Звитяг Дикого Поля "БРОДНІЯ. Простір Волі", як відверту провокацію, яка має на меті дискредитувати першу на східних теренах українсь

Книгарня -кав"ярня «Східна Брама» офіційно заявляє, що 29 червня 2013 року, не буде приймати участь у «Звитягах Дикого Поля «БРОДНІЯ. Простір Волі», організованих «Мечетнянським Куренем Українського Козацтва» та «Луганською Археологічною Спілкою» за фінансової допомоги Жебрівського П. І., та підтримки Іванівського селищного голови Кузькіна С. І. 

Інформація про участь книгарні-кав"ярні « Східна Брама» у « «Звитягах Дикого Поля «БРОДНІЯ. Простір Волі»» проанансована у офіційній програмі організаторов заходу, але офіційного запрошення від організаторів заходу представники книгарні « Східна Брама» не отримували. 
http://pohodushki.org/uk/zephyr/hist or ical-military-event-zvytyahy-dykoho-polya 
«Від 10.00 до 18.00 відбудеться книжковий ярмарок книгарні «Східна Брама», під час якої відбудуться автограф-сесії українських письменників.» 

Єдиною інформацією про можливу участь книгарні « Східна Брама» у «Звитягах Дикого Поля «БРОДНІЯ. Простір Волі»» я отримав у телефонній розмові з організатором фесту п.Кєндзієрським С. у ..квітні місяці, коли ще не були визначені дата та час участі книгарні « Східна Брама» у фесті. 

З того часу організатори «Звитяг..» не знайшли часу та можливості проінформувати представників книгарні-кав"ярні « Східна Брама» щодо її участі у цьому заході. 

Інформацію щодо участі у фесті, представники книгарні-кав"ярні « Східна Брама» отримали від сторонніх людей, які скинули на електронну адресу книгарні офіційну програму заходу , де серед інших учасників проанонсована участь книгарні «Східна Брама». 
Звертає на себе увагу той факт , що на 29 червня книгарнею-кав"ярнею « Східна Брама» організована та проанонсована зустріч з письменником Павлом Правим. 
http://nbnews.com.ua/ru/blogs/92510/mybl og / 

Книгарня -кав"ярня « Східна Брама» розцінює такі дії організаторів «Звитяг Дикого Поля «БРОДНІЯ. Простір Волі», як відверту провокацію, яка має на меті дискредитувати першу на східних теренах українську книгарню» Східна Брама». 

Показовим є той факт , що серед організаторів фесту є представники т.зв."Українського» козацтва , які свого часу були причетні до розкрадання грошей та майна, які директор книгарні « Східна Брама» Д.Снєгирьов виділив на розбудову матеріальної бази цієї організації. 

http://youtu.be/jyugUjAYBtM
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.