Диалог с властью

01 липня 2013, 15:24
Власник сторінки
0
376

Материалы блога были отправлены в КБУ «Контактний центр міста Києва 1551», был получен ответ.

Звернення У-799
5 Червня 2013 │ У-799
Голів ОСББ, ЖБК, та ін.
В декабре 2012 года на одном из совещаний жителей нашего дома ( присутствовало 10 человек). « Вениамин Борухович Малярчук» то ли с упреком на предыдущее руководство кооператива, то ли с восхищением нынешних руководителей откровенно признался, что к нему подошла «Виолетта Дормидонтовна Хрюченкова» и сказала: « «Венеамин Борухович» ! Не волнуйтесь, Мы вам все долги списали!!!»
А теперь необходимо пометить:
а) кто же такие « Мы»
б) и механизм списание долга ?
Во-первых « В.Д. Хрюченкова» обычный парламентер и никакой ответственности ни за что не несет, т.е. науськивательница. 
А отвечает за все: руководитель – « Рыкун Гюрда Никодимович». Именно по его письменному повелению директор вычислительного центра также по подозрению в превышении служебных полномочий дал распоряжение бугалтеру, которая « ведет» наш кооператив зачислить на личный счет «В.Б. Малярчука» ( т.е. платеж по кварплате) не поступившии средства, т.е. сумму долга. А бухгалтер в нарушении « Правил ведения бухгалтерского учета» зачислила на счет не деньги, а взодух.
Вывод: по подозрению в сговоре этих лиц нанесен материальный ущерб и государству – не отчислены налоги, и ЖСК « Учитель 3» - нету денег на содержание дома…
Это один из маленьких эпизодов, характеризующий методику ведения хозяйства в нашем кооперативе. 
P.S. Есть обоснованные догадки – кому еще были списаны долги. Но это уже пусть установит ревизия! 
Далее возможно будет…

Відповідальний: Управління житлово-комун. господарства [Вітковський Сергій Іванович]
Дата контролю: 20 Червня 2013
Статус: Виконано

Від виконавця
У-799/1 від 05.06.2013 Начальнику ЖБК «Учитель-3»
Реві Г.М.
вул. Ревуцького,13
м. Київ, 02091

КБУ «Контактний центр міста Києва»
Стефановичу Є.А.

Шановний Григорію Миколайовичу!

Управлінням житлово-комунального господарства Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації уважно розглянуто звернення Ульченкова В.В. мешканця будинку №13 на вулиці Ревуцького, кв.252, до КБУ «Контактний центр міста Києва» стосовно питань, зазначених в додатку до листа (додаток на 1 арк.). 
Експлуатацію будинку №13 на вулиці Ревуцького здійснює ЖБК «Учитель-3». Відповідно до ст. 24 Житлового кодексу УРСР житлово-екплуатаційні організації повинні забезпечувати схоронність житлового фонду і належне його використання, високий рівень обслуговування громадян.
Враховуючи вищезазначене управління житлово-комунального господарства Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації звертається до Вас з проханням розглянути зазначені у зверненнях питання та вжити відповідних заходів з їх вирішення.
Про виконану роботу інформуйте заявника та КБУ «Контактний центр міста Києва» згідно з розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05.04.2012 № 555.
Додаток на 1 арк. 

З повагою

Начальник В. Шумаков

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.