Головний аргумент

03 липня 2013, 09:33
Власник сторінки
0
224

Перелік послуг та тарифів http://vk.com/public55394757?z=photo-55394757_306392312%2Falbum-55394757_00%2Frev

Кожен член кооперативу « Учитель 3», квартиронаймач, мешканець, людина різної статі й віку нашого будинку має бути обізнаний передусім: за що треба платити ? Найголовніше – скільки й за що мешканець має сплачувати ?

Пояснуюємо: згідно з Розпорядженням № 616 від 26 квітня 2011р. К.М.Д.А. правління ЖБК « Учитель  3» має право нараховувати мешканцям узгоджений тариф в розмірі 2,10 грн за квадратний метр/ 2,05 за квадратний метр / й забовязано надавати за це послуги послуги згідно цього ж « Розпорядження» за пропонованим переліком! Юридичною термінологією це норми прямої дії, аксіома – теорема, не потребуюча доведення!

Спробуємо зробити синтез надходження доходів й проаналізуємо їх витрачення. Висновок на поверхні: практично плата є а послуг не надано! А тому маємо переконливу думку, що правління ЖБК « Учитель 3» забовязано зробити за останні 3 роки перерахунок всім квартиронаймачам будинку!!! Інакшескладається враження, що ми мешкаємо в задзеркаллі, не мов в країні чудес.

Пропонуємо всім приєднуватися до обговорення проблем будинку. Бо тільки щире й неупереджене висловлювання має довести істину. Недарма спільнота вираховувала формулу:  «В споре рождается истина» Ласкаво просимо!

До уваги пропонуємо « Перелік послуг…», наданий мешканцям правлінням нашого кооперативу. Нагадуємо, що загальна площа становить 24165,5 метрів квадратних. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.