Обережно, мародери!

08 липня 2013, 10:13
Власник сторінки
0
572

для вдумливих...

Обережно, мародери!

Ось як виглядає робота по накопиченню фактів для аналізу.
Врадиевка - только начало. Все еще впереди | АРГУМЕНТ
Версия для печатиВерсия для печати
Фото:  Врадиевка - только начало. Все еще впереди


А ось як бачать ситуацію мародери.


Помаранчева революція — Вікіпедія 
Розрахунок організаторів ходи на Київ саме на тому і базується,що не відразу вдається більшості усвідомити ось ту тонку межу між тими діями, які відбулись у Врадіївці по гарячих слідах і спланованим мародерством на основі врадіївских подій. (І немає різниці, що відберуть:шмат землі,житло, здоров'я чи чиновницьке крісло.)
Якщо з мародерами при владі хоч якось усе зрозуміло, то з числом потенційних мародерів, як показує життя, питання лишається відкритим.
В цьому контексті буде доречним приклад з Ющенкомком. Окрім усього цей приклад вказує ще й на те, що в країні мародерство набуває спадковості в державних масштабах. І не тому, що хтось із окремо взятих людей є поганим чи хорошим, а саме тому, що існуюча система віджила. І не тому, що ця існуюча система погана чи хороша - система просто вичерала всі можливі ресурси(!) До речі, це стосується і поки що благонадійної Європи...
Єдине в чому можуть бути впевненими громадяни, які незаангажовані в політиці мародерства, так це в тому, що бажання мародерів при владі і бажання потенційних мародерів повністю збігаються(ідентичні) в одному і спрямовані на те, щоб в країні не з'явився реальний політичний процес або політичне мислення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Врадіївка,хода на Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.