ПОЗИЦІЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ «ПОСТУП» ЩОДО ПОДІЙ У ВРАДІЇВЦІ

08 липня 2013, 12:37
Власник сторінки
Полковник запасу
0
228

або ми їх, або нас не буде

Штурм райвідділу міліції мешканцями Врадіївки – вже не перший сигнал олігархічній владі, що терпець у народу України вривається. Водночас, це яскравий показник сутності всієї «правоохоронної» системи (міліції, прокуратури, СБУ, судів) – вона є лише апаратом насильства над народом.
Державний орган, який призначений для боротьби із злочинцями, сам перетворився на найбільше і найнебезпечніше організоване злочинне угруповання. Міліція остаточно втратила довіру у народу України і не тільки не спроможна, а й вже не має права виконувати функцію захисника. Краще взагалі розформувати такий орган і не витрачати бюджетних коштів на його утримання! Озброєні загони самооборони із місцевих мешканців і виборні шерифи будуть кращим захистом, ніж сучасна злочинна система.
«Поступ» у своїй Програмі-мінімум щодо побудови Громадянської республіки (http://postup.org.ua/node/1452 ) проголосив люстрацію вищих керівних кадрів державних виконавчих структур, міліції і служби безпеки, безумовне звільнення усіх суддів і прокурорів. Лише відсторонення від влади всіх причетних до руйнування України за часів незалежності дасть змогу врятувати Україну.
Ми добре пам'ятаємо, що ніяких змін не відбулося в правоохоронних органах після того, як у Семиполках Броварського району Київської області народний месник Віталій Запорожець змушений був вбити знахабнілого насильника і здирника в міліцейських погонах майора міліції М.Симоненка, бо не було іншого способу захистити місцевих жителів від міліцейського терору.
Події у Врадіївці є прямим продовженням протистояння олігархічного державного апарату і народу.
Вимагаємо від Президента України Януковича В. Ф., Прем'єр міністра України Азарова М. Я., Голови Верховної Ради України Рибака В. В. у 30-денний термін розпочати процес тотальної люстрації всіх правоохоронних органів України, вжити всіх необхідних заходів для звільнення Віталія Запорожця, покарання тих посадовців, чия злочинна діяльність або бездіяльність призвели до трагедій в Семиполках і Врадіївці. Всіх правоохоронців, причетних до тяжких злочинів судити відкрито і показово.
Закликаємо кожного свідомого громадянина України долучатися до нашого поступу для побудови в Україні нової держави – Громадянської республіки.
Україна – НАША земля, на ній жити НАМ!

Узгоджено Виконкомом ГО «Поступ» 5 липня 2013 року.


Слова підтримки постраждалій від насилля міліціонерів у Врадіївці

Члени громадської організації «Поступ» висловлюють щире співпереживання і слова підтримки Ірині Крашковій, яка постраждала від насилля «звірів у погонах», пережила страшний біль і знущання. Ірино, ми розуміємо, що Ви пройшли через невимовний жах і страждання. Але ми все ж таки бажаємо Вам одужати в усіх змі-
стах цього слова і знову повернутися до розміреного і насиченого життя. Сьогодні вся Україна співпереживає Вам і зичить усього найкращого. Нехай на Ваших устах знову з’явиться посмішка. Здоров’я Вам, розуміння і підтримки оточуючих!

Оприлюднено в газеті "Поступінформ" №500
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,олігархи,міліція,Врадіївка,республіка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.