ПРУ та РУН, або Як білі негри з агентами Медведчука подружилися

10 липня 2013, 07:56
Власник сторінки
0
363
ПРУ та РУН, або Як білі негри з агентами Медведчука подружилися

Про Партію Регіонів... упс, Ренесансу, жида Лукшиця та бандерівських гібридів - російськомовних націоналістів.

Дивні справи кояться у русифікованому Харкові, яким керує зек Гепа. Нещодавно слухаючи Скрябіна на житомирських вулицях біля власного авто, я зустрів давнього друга Петра. Його мати заробляє бізнесом, є молодша сестра. Хлопець він загалом самостійний, тому відразу, як став повнолітнім,  поїхав на навчання до іншого міста, щоб не бути біля маминої цицьки. Як ви могли здогадатися, шановне панство, той потрапив до міста Кернеса. 
Побачивши його в Житомирі, був здивований несподіваною зустріччю. Привіталися, випили по келиху пива у сусідньому кафе. І ось він почав розповідати про своє життя харківське, і зненацька згадав про стан молоді. Загалом мене не здивувало, що там є злочинці, наркомани, курці чи алкоголіки. 
- Хоча молодь там набагато активніше, ніж серед донецьких бандюків, - наголосив він.
- Це ж чого? - посміхнувся я, зробивши ковток слабоалкогольного напою.
І він почав розповідати. Не буду дослівно все переказувати, скажу тільки, що мова йшла про зустріч клятих агентів Медведчука. І керував нею жидок Лукшиць. Зустріч запроданців була біля фонтанів, станція, здається Східний Вокзал чи якось так. 
Ну то грець з ними, з тією ПРУ. Розумні люди знають, що воно таке. Люди ходили поряд та здивовано дивилися на хлопців, які своєю балаканиною підняли всю станцію на ноги. Ще б пак, розмови про побудову партії, українофобський режим Януковича, а ще й Юрєц співав про свої футурологічні марення. Як згадував Петро, народ на них дивився, як на психопатів.
- А ти в курсі, хто ще був на зустрічі? - раптом хитро запитав мій друг. - Ти тільки пиво допий.
- Та кажи вже. 
- Тільки не падай зі стільця, - попередив мене співрозмовник. - Російсько-мовні укра-їнські націона-лісти!
Я вже десь читав про таке диво світу. Тільки не пам'ятаю де. І ось тут - приклад перед очима. Ото дивина, чи не так? 
Як здалося Петру,який сидів на лавці з дічиною, Лукшиць був не дуже радий рунівцям, і тримався при розмові стримано. А потім, коли підтяглися інші представники, на них взагалі забили. Останнім тільки й залишалося, що піддакувати. В бородатого хлопчини мало голова не злетіла, хаха. 
Тож, шановні браття та сестри, що думаєте? Є ПРУ, яка навіть не намагається маскуватися від ПР, є РУН, російськомовні шухевичи. Звідки ці дебілізми з'являються, хто їх фінансує? Але що мене бентежить найсильніше, це думка, як намагаються  зганьбити та перекрутити український націоналізм. Блять, спілкуються російською, але українські націоналісти! Мову хоча б вивчили. Називаються україноцентристами, але просувають ідея Крємля та підарастічної Європи! Куди падає наша ненька-Україна??? Треба буде пильно слідкувати за цими зрадниками!
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.