хто скоріше?єговісти чи москвісти??? чи ПеРдуни й комуністи???????????

10 липня 2013, 11:18
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
15
хто скоріше?єговісти чи москвісти??? чи ПеРдуни й комуністи???????????

де фініш??

в світі існували і будуть існувати сили що є і були налаштованими проти українців,як самостійного елемента світової періодичної системи суспільних елементів.тому кожен нарід ,як елемент світової системи бореться за своє існування проти поневолювачів .ніщо і  ні звідки просто так не береться .сьогодні правлячому в УКРАЇНІ  ккклану узурпаторів та постпереселенських окупантів вигідно принижувати українців та перетворювати їх на ментальних і фізичних рабів спотвореної до стану " паханів і панятій " совєцької системи так званих "цінностей".Сьогодні всім оточуючим Україну ззовні  різним імперіалістам  іудо-баблопокидькам з ПОЛЬЩІ ,чи то РОСІЇ ,а також паразитам всередині країни таким як: ПР,комунястам чи просто тим хто   ненавидить УКРАЇНУ, треба поставити нас на коліна .щоб ми і надалі полишали свою країну заради глобального чи імперського бабла ,щоб ми були розпорошені по різних ідеологіях і церквах супроти формування  НАЦІОНАЛЬНОГО СВІТОГЛЯДУ, щоб ми і надалі експортували свій інтелект на користь інших народів... а  решта обманутих чи продажних покидьків із цих народів ,щоб і надалі поливали нас брудом з вершини фінансової піраміди створеної іудеями-маніпуляторами світовою свідомістю народів(ФРС,СБ,ЄБРР,МВФ і Т.Д І Т.П.)

в війні правди немає!!! шановні!!! добродії !!!я це вже незчисленний раз повторюю.!!!.правду треба було шукати до війни ,коли обидві: совкова та польська влада організовувала тотальний гуманітарний та інтелектуальний геноцид українців на українських  етнічних територіях(там де більшість населення колись була етнічними та духовими українцями)..і відбувалося це зі згоди світової спільноти ІУДО=СД=ЛІГИ НАЦІЙ та фінансових магнатів  20-х -30-х років того часу 20 століття..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.