Рух Гая Фокса спалить нелегітимну Київраду

10 липня 2013, 12:57
Власник сторінки
0
236
Рух Гая Фокса спалить нелегітимну Київраду

У четвер, об 09.30, Рух Гая Фокса проведе акцію проти нелегітимної Київської міської ради, в ході якої відбудеться символічне спалення макету міськради.

Рух Гая Фокса впевнений, що депутати Київради, після того, як 2-го червня закінчився термін їх повноважень, не можуть приймати рішення пов’язані з життям міста. Проте вони, прикриваючись постановою кишенькового суду, продовжують проводити засідання, а на справді роздавати землі, ліцензії та лобіювати свої бізнес-інтереси.

Щоб привернути увагу до цього свавілля, активісти Руху Гая Фокса принесуть під будівлю Київської міської ради, зменшену копію КМР та символічно спалять її. Силу вогню, активісти отримають від покровителя міста – архангела Михаїла, що встановлений на Майдані Незалежності. З Майдану активісти пройдуть факельною ходою до Київської міської ради, де і відбудеться символічне спалення її макету.

«Термін повноважень депутатів Київради завершився 2-го червня. Після цього мали б відбутись вибори, але їх відмінили. В цивілізованій країні депутати повинні були скласти свої мандати, щоб Верховна рада як найшвидше призначила вибори. Проте більшість тих людей, що зараз засідають на Хрещатику розуміють, що нові вибори їм не виграти, тому намагаються якомога довше просидіти в своїх кріслах та побільше нахапатись грошей з бюджету та столичної землі. Ми в жодному разі не закликаємо до насилля, проте хочемо щоб депутати зрозуміли наше повідомлення та вчинили так як цього від них вимагає закон! » - коментує акцію, організатор Антон.

Рух Гая Фокса закликає мешканців Києва не дозволяти нелегітимним депутатам представляти їхні інтереси. Втрата права на місцеве самоврядування у Києві призведе до того, що влада почне відміняти вибори в решті міст, а згодом і в Україні в цілому.

Рух Гая Фокса – це українці, яким набридло лицемірство політиків. Щоразу, коли ми бачимо, що нас тримають за тупих овець, ми виходимо на акцію і викриваємо брехню. Ми – не бидло, тож не маємо робити вигляду, що все в порядку. Сволота при владі має знати, що вона завжди під прицілом. Поки що – під прицілом уваги. Нехай почувається некомфортно. Тільки троллінг. Тільки хардкор.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: (068) 789-89-07, Антон 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.