Нацьковуй і володарюй або ази кінології

15 липня 2013, 18:46
Власник сторінки
кандидат философских наук, политический аналитик
0
565

На тлі виявів масового невдоволення діяльністю правоохоронних органів, у середовищі міліціонерів зростає готовність застосовувати силу проти невдоволених. Влада може бути задоволеною.

Відтоді як Україну сколихнув народний бунт у Врадіївці, спричинений "мєнтовським бєспрєдєлом", свою каменюку у бік вітчизняних правоохоронців не шбурляв хіба що дуже ледачий: менти – паскудники, вони вбивають, гвалтують, "кришують", катують. "Начувайтеся, суки-лягаві, буде і вам відплата, бо терпець народний урвався!" І на підтвердження цього стрічка новин рясніє випадками всіляких штурмів відділків міліції та актів громадянської непокори, а чисельні форуми та соціальні мережі сповнені не лише викривальних заяв щодо протизаконної діяльності міліціянтів, але й відвертих закликів "мочити мусорів".

Не буду сперечатися, МВС давно перетворилося на ОПГ, яке за могутністю поступається хіба що СБУ. Але ключове слово тут "давно". Так, вони давно вбивають, катують, "кришують" – це факт, який вже давно нікого не дивує в Україні. І народний терпець також урвався вже давно...І бунт у Врадіївці, насправді, далеко не перший випадок виступів проти мєнтовського бєспрєдєла…Каміння летіло у бік міліції і раніше, але лише зараз цей "камнепад" став медіа-подією…

 І поки цей град з каміння падає на голови у мілійцейських кашкетах дехто задоволено всміхається у "Межигір‘ї". І не лише тому, що, маючи душонку дрібного урки і можливо навіть татуювання "ВОЛК – ворам отмазкі лягавим кришка" хтось щиро радіє "травлє мусорів". Ха-ха, мочать лягавих! Дрібничка, але яка приємна серцю будь-якого урки! Але це сантименти. Для того щоб щиро радіти на Банковій є і цілком реальні політичні підстави. "Підстава" вдалася… гасло "міліція з народом" більше ніколи не лунатиме на майданах…і вже ніколи не зупинятиме роздратованих людським гнівом "правоохоронців" від розправи над власним народом. Спецоперація "Нацьковуй народ на ментів і використовуй ментів проти народу" пройшла успішно. Хто не розуміє про що тут йдеться, нехай перечитає Джека Лондона "Білий клик" або запитає у кінологів що треба робити для того, щоб собака був злим і ефективно виконував команду "фас!"

Кінологи з Банкової вже роздратували свого "пса". Коли пролунає команда "фас!" він без вагань її виконає…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.