Арсеній Петрович, давайте казати правду!

17 липня 2013, 12:15
Власник сторінки
0
203

про статки

Я абсолютний націоналіст! З усіх ідеологій, які є на українському політичному фронті, тільки ВО «Свобода» більш-менш імпонує мені по своїй жорсткості і цілковитій спрямованості в боротьбі за національну ідею. Я вважаю, що не треба соромитися того, що в тебе є – статки, ідеї, навіть якщо вони граничать з фашистськими, бійцівський характер та бажання дати комусь по пиці… Треба бути собою.

 

Два дні тому мій друг, що працює у франківському «Фронті Змін» розсмішив мене пліткою про черговий циркуляр Арсенія Петровича. Останній дав вказівку своїм підлеглим ховати свої статки і не демонструвати дисбаланс між декларацією про доходи і реальним життям. Боїться начебто викривальних матеріалів в ЗМІ.   

Ну як це так, купити «Бентлі» і заховати його в гаражі? Побудувати дім в 5 поверхів, так, щоб чотири з них були під землею?

На мою думку це неправильно. Отримав грант від дядька Сема, поляпав язиком то там то тут, зробив видимість відпрацювання отриманих коштів. Купив «Бентлі», побудував дім і не соромся цього. Нехай люди знають правду. 

 

Я вважаю, що Арсенію Петровичу просто треба бути жорсткішим, приймати участь у бійках в Раді, не соромитися своїх багатомільйонних статків. Поїздок на двох-трьох величезних джипах з охороною, здоровенного дому з прислугою, не треба всього цього соромилися. Ми ж в Україні!

 

Тільки де він все це взяв?    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.