«Свобода» утискає .... свободу слова?

18 липня 2013, 10:32
Власник сторінки
0
175

Сьогодні у Львові десятки газетних кіосків компанії «Інтерпрес» були закриті. Як пояснило керівництво, причина у тому, що депутати міської ради від «Свободи» не хочуть затверджувати місця для газетних

Але сам факт тиску і шантажу на газету і видавців – це вже утиски свободи слова. Хотів би нагадати хлопцям зі «Свободи» вислів Шарля де Голя: «Якщо про тебе не написали в газетах, значить ти вмер для політики». Треба вміти сприймати і критику і похвалу. На жаль, у більшості українські політики цього не вміють.   

Політика подвійного стандарту: з одного боку «свободівці» волають про демократію, вільнодумство, а з іншого використовують владу, надану ними, для вирішення власних політичних потреб. Шкода таку партію, яка не може знайти спільної мови із журналістами.

У Черкасах, коли радник в.о мера обізвав журналістів і дописувачів у «ФБ» «покидьками смердючими», представники ЗМІ постали, звернулися з листом і радника було звільнено.  Цікаво, чи проведе керівництво «Свободи» із своїми однопартійцями у Львові «виховну роботу»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.