ВО Свобода і СПУ мають бути разом

19 липня 2013, 07:41
Власник сторінки
0
205

Ото б сила була

Схоже на те, що Мороз повністю продає своє дитинча, СПУ. Нинішній голова партії П.Устенко, збирається за кордон. Схоже, йому так і не вдалося профінансувати партію настільки, щоб стати хоч трішечки відомим в країні. Так того Устенка ніхто і не знає, а СПУ вже й забули як розшифровується, чи то Селянська Партія України, чи то СПасибі, Україно.   

Після складання повноважень Устенком, Мороз тимчасово бере на себе обов’язки керманича. Мабуть, що тимчасово, адже йому 69 років, куди вже лізти в те політичне багно. В спину Олександру Олександровичу вже дихають два амбітні соціалісти: Семенюк-Самсоненко та Рудьковський. А тепер цікавеньке.

В.Семенюк-Самсоненко (вже б якось скоротила прізвище, писати ж незручно) затіяла свою гру. Граючи на давнішньому конфлікті між Морозом та Рудьковським, а Мороз його ненавидить, вона підштовхує старого соціаліста до призначення себе головою СПУ. Вона начебто і фінансування здобуде, і імідж в неї позитивний, і все таке інше.

Але ж ми знаємо правду. Існує домовленість між Семенюк та Віктором Медведчуком, який фактично запропонував купити СПУ. До речи, таку саму пропозицію він зробив і головному комуністу Симоненко. Той вже працює на повний зріст.

А я вважаю, що соціалістам нема чого робити разом з Медведчуком. От якщо б вони об’єдналися з ВО «Свобода», ото б сила була силенна. Ніякий Кличко не впорався б з такою силою.

Але для цього треба воля Олега Ярославовича. От якщо б він мене почув! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.