ТелеНЕбачення

30 липня 2013, 07:00
Власник сторінки
0
163
ТелеНЕбачення

В лещатах зла і сміху

   Приємно розлягтись увечері на дивані після важкого дня і  розслабитись перед екраном, отримуючи чергову порцію... телевізійного мотлоху. Саме таке слово найбільше підходить для опису дуже дивного явища.  Чому новини з першочерговим висвітленням убивств, катастроф, аварій, пограбувань  різко контрастують з розважальними дибільними шоу та гумористичними передачами? Невже випадково? 
   Людина краще запам'ятовує зле та жахливе.  До того ж, гарний спосіб спочатку  відволікти увагу жахами, а тоді напхати в голову дурнуватих серіалів чи непристойних жартів. Від чого і навіщо відволікати - неважко здогадатись. Варто лиш поглянути на власників основних каналів, а тоді визирнути у вікно і запитати, як кому живеться. Але не це найгірше.  
   Люди звикають до злості. Недовіра до світу. Кожен може бути вбивцею, крадієм, злочинцем. Страшно допомогти іншому - а раптом шахрай, бандит чи хворий! Світ злий і зіпсований - краще й не висовуватись, не лізти не в свою справу! Жахливі думки породжують жахливі вчинки. А гірше за вчинки може бути лише байдужість. Ліпше ж сидіти вдома і сміятись із усього цього! Який же смішний цей загниваючий світ! Приблизно на таку реакцію розраховують. І це не маразм. Увімкніть його. Мозок.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.