Перший персональний проект Юрія Денисенкова в Я Галерея - це перший в творчості

02 серпня 2013, 09:02
Власник сторінки
блогер
0
221
Перший персональний проект Юрія Денисенкова в Я Галерея - це перший в творчості

Перший персональний проект художника Юрія Денисенкова в Я Галерея - це перший в творчості автора досвід безпосередньої презентації власного живопису.

Перший персональний проект Юрія Денисенкова в Я Галерея - це перший в творчості автора досвід безпосередньої презентації власного живопису. Він дає можливість нарешті скласти цілісне уявлення про тематичну й стильову домінанту пошуків художника. Випускник сценографічного факультету НАОМА, Денисенков точно підмічає предметне оточення сучасної людини й намагається зафіксувати його зміни на полотні. Й те, що вчора складало важливу частину буття і самоідентифікації, сьогодні стає звичайним «тлом» існування - у проекті Тло.


Відкриття проекту за участі художника відбудеться у середу, 7 серпня, з 19.00 до 21.30, в арт-центрі Я Галерея у Києві, на Хорива 49Б.



ArtExpoUA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.