Тарас Кутовий, УДАР Полтава: де гроші?

06 серпня 2013, 15:49
Власник сторінки
0
485

Хлопці, що у вас нормальних людей нема?

Є такий народний депутат Тарас Кутовий. В 1997 році він закінчив Академію СБУ, мабуть збирався Батьківщину захищати.  Але весь його трудовий шлях пройшов через різноманітні міжнародні організації, про які постійно пишуть, що займаються реалізацією планів ЦРУ по всьому світу, підривною діяльністю и таке інше. Головна з них, звичайнісінько, Фонд «Відродження» Дж.Сороса.

В 2007 році Кутовий визнаний найкращим фінансовим директором України за оцінкою Міжнародного інституту Адама Сміта – той ще розвідницький дах (агент ЦРУ Ющенко в свій час також отримував звання кращого банкіра Європи, після того, як знищив банк «Україна»).

Попрацював Кутовий і президентом сільськогосподарського концерну «Райз». В 2011 році після його ефективного президентства (2010-2011 р.р.) власник концерну був вимушений продати збанкрутілу компанію з величезними боргами Олегу Бахматюку. Подейкують, що Кутовий особисто заборгував концерну «Райз» 2,5 млн.дол.

І ось з таким чудовим багажем Тарас Вікторович поклав око на Полтавський обласний осередок партії «УДАР».

На мою думку полтавчанам треба затягнути паски аби гуртом зібрати гроші для Кутового, бо під час виборчої компанії вони недорахуються в партійній касі приблизно 2,5 млн.дол.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.